~~xl napisał(a): Panie Leszku widzę ,że nie ma Pan szczęścia do burmistrzów ,przed laty namaścił Pan RR ,który wygrał a później wiemy jak się odwdzięczył ,ale teraz po 10 latach promowania tej niewdzięcznej kobiety nikt by tego nie przewidział .Myślę że jest Pan wyleczony z polityki lokalnej .
~~Wyborca napisał(a): Dużo ludzi ,było za nią ,teraz te osoby co oddały głos na nią,plują sobie w brodę żałują swojego wyboru ja też byłem za nią ale się przejechałem ,zero empatii namawiałem ludzi aby na nią głosowali co mam teraz z tego !!!!!
~~Karol napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wyborca napisał(a): Dużo ludzi ,było za nią ,teraz te osoby co oddały głos na nią,plują sobie w brodę żałują swojego wyboru ja też byłem za nią ale się przejechałem ,zero empatii namawiałem ludzi aby na nią głosowali co mam teraz z tego !!!!!
Gówno,chcesz jeszcze coś?Nie ćpaj tyle bo umrzesz!
~~Karol napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wyborca napisał(a): Dużo ludzi ,było za nią ,teraz te osoby co oddały głos na nią,plują sobie w brodę żałują swojego wyboru ja też byłem za nią ale się przejechałem ,zero empatii namawiałem ludzi aby na nią głosowali co mam teraz z tego !!!!!
Gówno,chcesz jeszcze coś?Nie ćpaj tyle bo umrzesz!
~~Morski Ogórecznik napisał(a): Ile czasu musi upłynąć żeby do ludzi dotarło, że burmistrz, wójt, prezydent czy ktokolwiek inny zajmujący jakieś urzędnicze stanowisko pracuje dla nich a nie jest panem na włościach?
Cytat ze strony sołectwa Godzieszów:
"Swoją obecnością zaszczyci nas Burmistrz Nowogrodźca p. Joanna Świder."
~~Morski Ogórecznik napisał(a): Ile czasu musi upłynąć żeby do ludzi dotarło, że burmistrz, wójt, prezydent czy ktokolwiek inny zajmujący jakieś urzędnicze stanowisko pracuje dla nich a nie jest panem na włościach?
Cytat ze strony sołectwa Godzieszów:
"Swoją obecnością zaszczyci nas Burmistrz Nowogrodźca p. Joanna Świder."