~~Lilioworóżowa Kalina napisał(a): I to byłoby coś, Lechoslawicze i Robertowicze po 20 latach zakopali by topór wojenny żeby obalić Świder. Hehehe
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Starozłoty Len napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~referendum napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~obiecanki cacanki napisał(a): Panie Leszku myślę myślę , że Pan tego tak nie zostawi i wypunktuje tą niewdzięcznicę !
Kiedy może być zorganizowane referendum o odwołanie burmistrza z tego co się orientuję to nie później niż w ostatnim roku kadencji ale nie orientuję się po jakim możliwym okresie początkowym ??????
Już w lutym 2025 r. można zbierać podpisy . Komitet referendalny w organizacji
Gdzie można się zapisać do tego komitetu .
U mnie ,w otwartym domu .
~~Roberto napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Starozłoty Len napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~referendum napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~obiecanki cacanki napisał(a): Panie Leszku myślę myślę , że Pan tego tak nie zostawi i wypunktuje tą niewdzięcznicę !
Kiedy może być zorganizowane referendum o odwołanie burmistrza z tego co się orientuję to nie później niż w ostatnim roku kadencji ale nie orientuję się po jakim możliwym okresie początkowym ??????
~~Roberto napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Starozłoty Len napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~referendum napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~obiecanki cacanki napisał(a): Panie Leszku myślę myślę , że Pan tego tak nie zostawi i wypunktuje tą niewdzięcznicę !
~~Sinoniebieska Szydlica napisał(a): Robi sobie co chce wszędzie zabiera p Draga bo na niczym się nie zabardzo zna;) . Pierwsze już się poznały Wykroty i radna podziękowała udziału w klubie....
~~Ciemnywłos napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinoniebieska Szydlica napisał(a): Robi sobie co chce wszędzie zabiera p Draga bo na niczym się nie zabardzo zna;) . Pierwsze już się poznały Wykroty i radna podziękowała udziału w klubie....
Oj Pani Świder się narobiło.Słyszalam że Wykroty to Pani priorytet a tu takie rzeczy nie ładnie postępuje Pani.
Najwięcej głosów miała Pani w Wykrotach i toczy wojnę z wsią przykre :/