~~obiecanki cacanki napisał(a): Panie Leszku myślę myślę , że Pan tego tak nie zostawi i wypunktuje tą niewdzięcznicę !
~~referendum napisał(a):Ktoś napisał: ~~obiecanki cacanki napisał(a): Panie Leszku myślę myślę , że Pan tego tak nie zostawi i wypunktuje tą niewdzięcznicę !
Kiedy może być zorganizowane referendum o odwołanie burmistrza z tego co się orientuję to nie później niż w ostatnim roku kadencji ale nie orientuję się po jakim możliwym okresie początkowym ??????
~~Starozłoty Len napisał(a):Ktoś napisał: ~~referendum napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~obiecanki cacanki napisał(a): Panie Leszku myślę myślę , że Pan tego tak nie zostawi i wypunktuje tą niewdzięcznicę !
Kiedy może być zorganizowane referendum o odwołanie burmistrza z tego co się orientuję to nie później niż w ostatnim roku kadencji ale nie orientuję się po jakim możliwym okresie początkowym ??????
Już w lutym 2025 r. można zbierać podpisy . Komitet referendalny w organizacji
Gdzie można się zapisać do tego komitetu .
~~Veto napisał(a): U Leszka, skoro ją wybrał teraz ja niech odwoła
~~Sinoniebieska Szydlica napisał(a): Robi sobie co chce wszędzie zabiera p Draga bo na niczym się nie zabardzo zna;) . Pierwsze już się poznały Wykroty i radna podziękowała udziału w klubie....