~~Żdzichu napisał(a): No i teraz wiadomo kto ten ferment sieje.Świdrowa się nie nadaje.Kata też był do kitu.Robercik jak najbardziej.Wniosek się sam nasuwa.Ekipa relichowa nadal ma nadzieje tylko nie wiem na co? Ta garstka wypowiada się za wszystkich niezadowolonych.Jest was kilkoro,a mieszacie za wszystkich.Kto się przejmuje wypocinami tych kilku osób.Referendum,odwołanie, itd. Och relisiątka,aż mi was żal.
~~Jasnobrunatna Firletka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żdzichu napisał(a): No i teraz wiadomo kto ten ferment sieje.Świdrowa się nie nadaje.Kata też był do kitu.Robercik jak najbardziej.Wniosek się sam nasuwa.Ekipa relichowa nadal ma nadzieje tylko nie wiem na co? Ta garstka wypowiada się za wszystkich niezadowolonych.Jest was kilkoro,a mieszacie za wszystkich.Kto się przejmuje wypocinami tych kilku osób.Referendum,odwołanie, itd. Och relisiątka,aż mi was żal.
Relicha to możesz pocałować w cztery litery . My mieszkańcy sami widzimy co się dzieje . To trzeba zmienić i to już i teraz .
~~Jasnobrunatna Firletka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żdzichu napisał(a): No i teraz wiadomo kto ten ferment sieje.Świdrowa się nie nadaje.Kata też był do kitu.Robercik jak najbardziej.Wniosek się sam nasuwa.Ekipa relichowa nadal ma nadzieje tylko nie wiem na co? Ta garstka wypowiada się za wszystkich niezadowolonych.Jest was kilkoro,a mieszacie za wszystkich.Kto się przejmuje wypocinami tych kilku osób.Referendum,odwołanie, itd. Och relisiątka,aż mi was żal.
A gdzie tu napisane , że te się nie nadają a ten się nadaje? To od Świdrowej wyją i piszczą bo wiedzą , że koniec się zbliża .
~~Mieszkaniec napisał(a): Czas pracy UM jest taki sam jak innych urzędów w powiecie bolesławieckim.
To ty masz problem. Ciągle coś Ci nie pasuje. Zdecyduj się w końcu.
~~Sinoniebieska Szydlica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Czas pracy UM jest taki sam jak innych urzędów w powiecie bolesławieckim.
To ty masz problem. Ciągle coś Ci nie pasuje. Zdecyduj się w końcu.
Co mnie inne Urzędy. Nauczyciel Burmistrz obiecał wydlużyc dostępności urzędu. 40 h
Tydzień wg JŚ to więcej niż 40 h tydzień RR.?
Czy 40>40?
~~Porcelanowa Krzewuszka napisał(a): Dlatego ciężkie lata nastały mamy facebookowego burmistrza dla którego jego 40 godzin trwa dłużej niż 40 godzin poprzednika:)