~~Bordowy Ogórecznik napisał(a): W twoim domu, nie była, miałeś dom otwarty
~~Brudnozielony Lubczyk napisał(a): Pozorowane działania...... do dnia dzisiejszego nie opublikowała raportu z konsultacji wykorzystano jednych i zlekceważono drugich. Teraz pozoruje dzialanie w Godzieszowie..
Nie ma planu, zaplecza ani autorytetu
~~Kobieta napisał(a): Jak zwykle Nowogrodziec to dno którzy tworzą słabi ludzie. Ja byłam na spotkaniu podczas kampanii i o straży nie padło słowo likwidacja tylko reorganizacja i rozbudowa do naszych potrzeb. Więc krytykują albo ludzie Relicha albo jego radni którzy też mają plan - doić gminę z diet za wszelką cenę [/cmi
A była mowa o kinie za 5 zł czy też k~~Kobieta napisał(a): Jak zwykle Nowogrodziec to dno którzy tworzą słabi ludzie. Ja byłam na spotkaniu podczas kampanii i o straży nie padło słowo likwidacja tylko reorganizacja i rozbudowa do naszych potrzeb. Więc krytykują albo ludzie Relicha albo jego radni którzy też mają plan - doić gminę z diet za wszelką cenę
A było w kampanii o kinie za 5 zł czy też zmyślam .
~~Karminowy Tamaryszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wyborca napisał(a): Dużo ludzi ,było za nią ,teraz te osoby co oddały głos na nią,plują sobie w brodę żałują swojego wyboru ja też byłem za nią ale się przejechałem ,zero empatii namawiałem ludzi aby na nią głosowali co mam teraz z tego !!!!!
Na kłamstwie daleko nie pojedzie. Zawistna baba tylko niszczy ludzi i ich wykorzystuje.Manipulantka niezła. Rodzina też się na niej poznała.