~~Mlecznobiały Lędźwian napisał(a): Kumoterstwa to mało powiedziane.....
~~xyz napisał(a): Wczoraj rozmawiałem z byłą już pracownicą Urzędu ,która po 24 latach pracy rozstała się z Gminą a przyczynę jaką podała to były zarzuty ,że jest kuzynką przewodniczącej Rady .
~~xyz napisał(a): Wczoraj rozmawiałem z byłą już pracownicą Urzędu ,która po 24 latach pracy rozstała się z Gminą a przyczynę jaką podała to były zarzuty ,że jest kuzynką przewodniczącej Rady .
~~Płowożółty Lubczyk napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Wczoraj rozmawiałem z byłą już pracownicą Urzędu ,która po 24 latach pracy rozstała się z Gminą a przyczynę jaką podała to były zarzuty ,że jest kuzynką przewodniczącej Rady .
No to jawna dyskryminacja...karalne jeśli prawda
~~Brązowopłowa Skimia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowożółty Lubczyk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Wczoraj rozmawiałem z byłą już pracownicą Urzędu ,która po 24 latach pracy rozstała się z Gminą a przyczynę jaką podała to były zarzuty ,że jest kuzynką przewodniczącej Rady .
Zwolnili ją czy sama się zwolniła, proszę sprecyzować, bo wypowiedź powyżej jest nieprecyzyjna.
Jeśli była oskarżana i wypominała jej to każdego dnia , aby ją psychicznie załamać to każdy by odszedł . Jest to dyskryminacja .
~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowopłowa Skimia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowożółty Lubczyk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Wczoraj rozmawiałem z byłą już pracownicą Urzędu ,która po 24 latach pracy rozstała się z Gminą a przyczynę jaką podała to były zarzuty ,że jest kuzynką przewodniczącej Rady .
Zwolnili ją czy sama się zwolniła, proszę sprecyzować, bo wypowiedź powyżej jest nieprecyzyjna.
Jeśli była oskarżana i wypominała jej to każdego dnia , aby ją psychicznie załamać to każdy by odszedł . Jest to dyskryminacja .
Nie jest to prawda. Nikt nie został zwolniony z UM.