~~Fioletowa Kostrzewa napisał(a): Pani Szelechowicz..Przewodnicząca Rady.Pyta pani o zatrudnienie szefa sztabu wyborczego p. Joanny Świder.Jakie ma wykształcenie itp.itd.Dla czego dostał stanowisko? Ile zarobi???Pytań wiele.A mnie ciekawi ,jakie pani ma wykształcenie‽ bo po tym co zaobserwowałam ,to chyba podstawowe .Skoro p.Jarosław poprowadził kampanie wyborczą p.Świder,która wygrała za pirwszym podejściem!!!! To znaczy,że jest dobry i "coś" umi/ w pani języku/.Skąd te pytania i oburzenie? Może coś potrafi i umiii i przyda sìę??,Chyba p.Burmistrz wie co robi??? No bo p.Szelechowicz nie wie,że się pyta???
~~Groszkowa Tawuła napisał(a):
Vibration Analysis
Dynamic Balancing
Vibration Elimination
~~Groszkowa Tawuła napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowa Kostrzewa napisał(a): Pani Szelechowicz..Przewodnicząca Rady.Pyta pani o zatrudnienie szefa sztabu wyborczego p. Joanny Świder.Jakie ma wykształcenie itp.itd.Dla czego dostał stanowisko? Ile zarobi???Pytań wiele.A mnie ciekawi ,jakie pani ma wykształcenie‽ bo po tym co zaobserwowałam ,to chyba podstawowe .Skoro p.Jarosław poprowadził kampanie wyborczą p.Świder,która wygrała za pirwszym podejściem!!!! To znaczy,że jest dobry i "coś" umi/ w pani języku/.Skąd te pytania i oburzenie? Może coś potrafi i umiii i przyda sìę??,Chyba p.Burmistrz wie co robi??? No bo p.Szelechowicz nie wie,że się pyta???
Nie takie miały być zmiany w gminie nadworny paparazzi. Wszyscy co trochę interesują się samorządem w Nowogrodźcu wiedzą jak jest naprawdę... A od Pani Tosi to się racz nieudaczniku odstosunkować.
~~Ametystowa Tawuła napisał(a): A jakie mają być zmiany? Przecież Radni od byłego Burmistrza blokują wiele spraw. Blokują i robią czarny pijar byle tylko dowalić nowej burmistrz. Przecież tu nie chodzi o gminę. Radni mają ją w d... Najważniejsza jest walka dla samej walki. I jeszcze Socha który najwyraźniej zmienił front. Coś szybko - a taki był wolnościowy i amerykański...
~~Ametystowa Tawuła napisał(a): A jakie mają być zmiany? Przecież Radni od byłego Burmistrza blokują wiele spraw. Blokują i robią czarny pijar byle tylko dowalić nowej burmistrz. Przecież tu nie chodzi o gminę. Radni mają ją w d... Najważniejsza jest walka dla samej walki. I jeszcze Socha który najwyraźniej zmienił front. Coś szybko - a taki był wolnościowy i amerykański...