~~Niebieskawy Platan napisał(a): Tak Jarek jesteś tak dobry, że musisz sam o tym pisać na bolcu. Już za późno jak widać szambo się wylało dosłownie i w przenośni.
~~Niebieskawy Platan napisał(a): Tak Jarek jesteś tak dobry, że musisz sam o tym pisać na bolcu. Już za późno jak widać szambo się wylało dosłownie i w przenośni.
~~Mieszkaniec napisał(a): Przynajmniej Świdrowa ma dobrego gościa od marketingu. A Wy kogo macie? 10 jałowych radnych którzy wszystko blokują. Może z wyjątkiem Żołny ale reszta to tragedia.
~~Łysy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskawy Platan napisał(a): Tak Jarek jesteś tak dobry, że musisz sam o tym pisać na bolcu. Już za późno jak widać szambo się wylało dosłownie i w przenośni.
Pyknij się w ten pusty łeb.Jeśli wogóle go masz,jełopie.Szambo masz we łbie.Nie musze ci sie przedstawiać.Mam prawo napisać co myśle.Nie dam się zaszczuć takim jak ty.Wolno mi mieć swoje zdanie.DEMOKRACJA
~~Groszkowy Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Przynajmniej Świdrowa ma dobrego gościa od marketingu. A Wy kogo macie? 10 jałowych radnych którzy wszystko blokują. Może z wyjątkiem Żołny ale reszta to tragedia.
Zasadnicze pytanie: po kiego grzyba burmistrzowi gość od marketingu? Pani Żołna już w waszych szeregach, że tak o niej piszesz czy gość od marketingu nad tym pracuje w pocie czoła?
~~Niebieskawy Platan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Łysy napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieskawy Platan napisał(a): Tak Jarek jesteś tak dobry, że musisz sam o tym pisać na bolcu. Już za późno jak widać szambo się wylało dosłownie i w przenośni.
Pyknij się w ten pusty łeb.Jeśli wogóle go masz,jełopie.Szambo masz we łbie.Nie musze ci sie przedstawiać.Mam prawo napisać co myśle.Nie dam się zaszczuć takim jak ty.Wolno mi mieć swoje zdanie.DEMOKRACJA
Hej gościu od markietinga weź wrzuć na luz
Myśle,że gościu od marketingu ma na te wypociny wywalone.Zawsze znajdzie sie taki KAMIL co myśli ,że wszystkiego można się dpwiedzieć od dupy strony.Tym razem sie pomyliłeś bracie.