Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ślubowanie burmistrza Nowogrodźca, Joanny Świder
~~Niebieskawy Platan niezalogowany
25 czerwca 2024r. o 19:03
Tak Jarek jesteś tak dobry, że musisz sam o tym pisać na bolcu. Już za późno jak widać szambo się wylało dosłownie i w przenośni.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mieszkaniec niezalogowany
25 czerwca 2024r. o 19:17
Przynajmniej Świdrowa ma dobrego gościa od marketingu. A Wy kogo macie? 10 jałowych radnych którzy wszystko blokują. Może z wyjątkiem Żołny ale reszta to tragedia.
~~Łysy niezalogowany
25 czerwca 2024r. o 19:33
~~Niebieskawy Platan napisał(a): Tak Jarek jesteś tak dobry, że musisz sam o tym pisać na bolcu. Już za późno jak widać szambo się wylało dosłownie i w przenośni.

Pyknij się w ten pusty łeb.Jeśli wogóle go masz,jełopie.Szambo masz we łbie.Nie musze ci sie przedstawiać.Mam prawo napisać co myśle.Nie dam się zaszczuć takim jak ty.Wolno mi mieć swoje zdanie.DEMOKRACJA
~~Kornel niezalogowany
25 czerwca 2024r. o 19:35
~~Niebieskawy Platan napisał(a): Tak Jarek jesteś tak dobry, że musisz sam o tym pisać na bolcu. Już za późno jak widać szambo się wylało dosłownie i w przenośni.

Pyknij się w ten pusty łeb.Jeśli wogóle go masz,jełopie.Szambo masz we łbie.Nie musze ci sie przedstawiać.Mam prawo napisać co myśle.Nie dam się zaszczuć takim jak ty.Wolno mi mieć swoje zdanie.DEMOKRACJA

~~Groszkowy Pięciornik niezalogowany
25 czerwca 2024r. o 19:38
~~Mieszkaniec napisał(a): Przynajmniej Świdrowa ma dobrego gościa od marketingu. A Wy kogo macie? 10 jałowych radnych którzy wszystko blokują. Może z wyjątkiem Żołny ale reszta to tragedia.

Zasadnicze pytanie: po kiego grzyba burmistrzowi gość od marketingu? Pani Żołna już w waszych szeregach, że tak o niej piszesz czy gość od marketingu nad tym pracuje w pocie czoła?
~~Niebieskawy Platan niezalogowany
25 czerwca 2024r. o 19:40
~~Łysy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niebieskawy Platan napisał(a): Tak Jarek jesteś tak dobry, że musisz sam o tym pisać na bolcu. Już za późno jak widać szambo się wylało dosłownie i w przenośni.

Hej gościu od markietinga weź wrzuć na luz
~~uno niezalogowany
25 czerwca 2024r. o 19:44
~~Groszkowy Pięciornik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Przynajmniej Świdrowa ma dobrego gościa od marketingu. A Wy kogo macie? 10 jałowych radnych którzy wszystko blokują. Może z wyjątkiem Żołny ale reszta to tragedia.

Zasadnicze pytanie: po kiego grzyba burmistrzowi gość od marketingu? Pani Żołna już w waszych szeregach, że tak o niej piszesz czy gość od marketingu nad tym pracuje w pocie czoła?

Robert xero nie mam gdzie zrobić , mogę wpaść ??
~~Łysy niezalogowany
25 czerwca 2024r. o 19:49
~~Niebieskawy Platan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Łysy napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieskawy Platan napisał(a): Tak Jarek jesteś tak dobry, że musisz sam o tym pisać na bolcu. Już za późno jak widać szambo się wylało dosłownie i w przenośni.

Hej gościu od markietinga weź wrzuć na luz

Myśle,że gościu od marketingu ma na te wypociny wywalone.Zawsze znajdzie sie taki KAMIL co myśli ,że wszystkiego można się dpwiedzieć od dupy strony.Tym razem sie pomyliłeś bracie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.