~~Twoja stara napisał(a): No nie mogę radni WiD zaprzeczają, że to nie oni wrzucają skany interpelacji na profil fejsbukowy Współpraca Doświadczenie. To kto go prowadzi? Daliście się naiwnie zmanipulować akceptując zaproszenia do znajomych myśląc, że to ktoś od was robi czy coś ćpiecie?
~~Kasztanowordzawa Miesiącznica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Twoja stara napisał(a): No nie mogę radni WiD zaprzeczają, że to nie oni wrzucają skany interpelacji na profil fejsbukowy Współpraca Doświadczenie. To kto go prowadzi? Daliście się naiwnie zmanipulować akceptując zaproszenia do znajomych myśląc, że to ktoś od was robi czy coś ćpiecie?
Bardzo bobrze , że pokazują publicznie niech wszyscy wiedzą . A radni jej to dopiero porażka . Mówi to samo wiele razy jeden bełkot bo im żal , że nie otrzymała tego co chcieli .
~~Pomidorowa Tawuła napisał(a): Tera grozi radnym, że ich odwoła w regerendum
~~Kleopatra napisał(a): A ja mam takie pytanie? Czy były burmistrz p.robert już znalazł sobie prace?Czy jego jedynym celem wspólnie z antoniną jest zniszczenie p.Świder?Bo tak to wygląda.A gdzie dobro mieszkańców?Musi mieć antonina stracha,że wyjdą przekręty na jaw,że tak się słucha roberta.Wspólnymi siłami dla dobra mieszkańców można wszysto.W taki sposób,jak postępuje rada,nic z tego nie będzie i właśnie o to wam chodzi.Bierzecie na swoje sumienie tylko skandal.O to tylko wam chodzi.Wsyd radni,i to jaki?Ale wam to zwisa i powiewa.Dieta się należy.Tylko za co?
~~Cezar napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowordzawa Miesiącznica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Twoja stara napisał(a): No nie mogę radni WiD zaprzeczają, że to nie oni wrzucają skany interpelacji na profil fejsbukowy Współpraca Doświadczenie. To kto go prowadzi? Daliście się naiwnie zmanipulować akceptując zaproszenia do znajomych myśląc, że to ktoś od was robi czy coś ćpiecie?
Bardzo bobrze , że pokazują publicznie niech wszyscy wiedzą . A radni jej to dopiero porażka . Mówi to samo wiele razy jeden bełkot bo im żal , że nie otrzymała tego co chcieli .
Bełkot to jest ten komentarz bez ładu składu. Najpierw naucz się po polsku. Naucz się najpierw krytykować.
Od krytyki to są tu . Komentarz napisany dobrze , bo prawdą jest że nie nadają się jej radni . Napisany po polsku . Jeśli nie potrafisz czytać to ona ci pomoże jako nauczycielka .