~~Kleopatra napisał(a): A ja mam takie pytanie? Czy były burmistrz p.robert już znalazł sobie prace?Czy jego jedynym celem wspólnie z antoniną jest zniszczenie p.Świder?Bo tak to wygląda.A gdzie dobro mieszkańców?Musi mieć antonina stracha,że wyjdą przekręty na jaw,że tak się słucha roberta.Wspólnymi siłami dla dobra mieszkańców można wszysto.W taki sposób,jak postępuje rada,nic z tego nie będzie i właśnie o to wam chodzi.Bierzecie na swoje sumienie tylko skandal.O to tylko wam chodzi.Wsyd radni,i to jaki?Ale wam to zwisa i powiewa.Dieta się należy.Tylko za co?
~~Kasztanowordzawa Miesiącznica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kleopatra napisał(a): A ja mam takie pytanie? Czy były burmistrz p.robert już znalazł sobie prace?Czy jego jedynym celem wspólnie z antoniną jest zniszczenie p.Świder?Bo tak to wygląda.A gdzie dobro mieszkańców?Musi mieć antonina stracha,że wyjdą przekręty na jaw,że tak się słucha roberta.Wspólnymi siłami dla dobra mieszkańców można wszysto.W taki sposób,jak postępuje rada,nic z tego nie będzie i właśnie o to wam chodzi.Bierzecie na swoje sumienie tylko skandal.O to tylko wam chodzi.Wsyd radni,i to jaki?Ale wam to zwisa i powiewa.Dieta się należy.Tylko za co?
Wy wszyscy nie możecie żyć bez Roberta , bo teraz widzi się , że porażka dla całej gminy ta zmiana . To wstyd że ciągle miesza się byłego burmistrza i Antoninę . To podłe oskarżenia . Brać się do roboty , bo Nowogrodziec brudem stoi . Tyle pustych lokali . A jej nie podoba się plac przy ratuszu , opowiada bzdury , że to ludziom przeszkadza. Drogi tragiczne a ona martwi się o drogę Mickiewicza . A wsie to już ją nie interesują .
~~Kaligula gołąbeczki napisał(a): Ta strona z fejsbuka co to nie wiadomo po co burmistrzowa o niej mówiła na sesji to na stówe dzieło autora vetamto. Skąd jej kandydat o niej wiedział i jako pierwszy udostępniał u siebie,? Gdyby nie on to nikt by o niej nie wiedział.
Co to za specjalista od marketingu ma takie pomysły.?