~~hi hi napisał(a): Ale się ubawiłem na wieść o nieudanej rozmowie kwalifikacyjnej pana R który starał się o pracę w UM Bolesławiec jako zastępca kierownika Urzędu Stanu Cywilnego .gdzie Piotruś go nie zaakceptował .
~~biedna gmina napisał(a): Ja myślę że to będzie najkrótsza kadencja urzędującego burmistrza w dziejach Samorządu .
~~biedna gmina napisał(a): Ja myślę że to będzie najkrótsza kadencja urzędującego burmistrza w dziejach Samorządu .
~~Oranżowy Czosnaczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~hi hi napisał(a): Ale się ubawiłem na wieść o nieudanej rozmowie kwalifikacyjnej pana R który starał się o pracę w UM Bolesławiec jako zastępca kierownika Urzędu Stanu Cywilnego .gdzie Piotruś go nie zaakceptował .
Jak na razie to w UM Bolesławiec cieszą się z odpływu wieloletnich, doświadczonych pracowników UM Nowogrodziec, którzy wybierają ten pierwszy urząd.
~~hi hi napisał(a): Ale się ubawiłem na wieść o nieudanej rozmowie kwalifikacyjnej pana R który starał się o pracę w UM Bolesławiec jako zastępca kierownika Urzędu Stanu Cywilnego .gdzie Piotruś go nie zaakceptował .