~~Atramentowy Lubczyk napisał(a): Nieźle już obrażają pracowników którzy wnieśli duży wkład w rozwój miasta- dobra zmiana. Po pierwsze mieszkaniec
~~pytanie 5 napisał(a):Ktoś napisał: ~~biedna gmina napisał(a): Ja myślę że to będzie najkrótsza kadencja urzędującego burmistrza w dziejach Samorządu .
Co robisz myślisz, i jak ci z tym, boli ??
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie 5 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~biedna gmina napisał(a): Ja myślę że to będzie najkrótsza kadencja urzędującego burmistrza w dziejach Samorządu .
Ciebie fiucie myślenie nie boli bo nie masz mózgu i nie myślisz .!
Ojca swego znasz ?
~~Różowoczerwony Jabłoń napisał(a): Zastępca napewno jest na wylocie. Każdy o tym wie kto myśli logicznie. Myślę że on też wie i czuje to. Sorry takie jest życie. Nie można popierać dwóch skrajności. A kto nim zostanie to też można się domyśleć. Napewno ktoś z bliskiego otoczenia Świdrowej. Ameryki nikt tu nie odkryje. Sztabowiec odpada, Lechu też, więc zostaje S. Lepszy on niż jakiś stary komuch
~~pytanie napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 5 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~biedna gmina napisał(a): Ja myślę że to będzie najkrótsza kadencja urzędującego burmistrza w dziejach Samorządu .
Ojca swego znasz ?
Ty bękarcie nawet nie wiesz ilu pukało twoją starą ,!
~~baor napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Jabłoń napisał(a): Zastępca napewno jest na wylocie. Każdy o tym wie kto myśli logicznie. Myślę że on też wie i czuje to. Sorry takie jest życie. Nie można popierać dwóch skrajności. A kto nim zostanie to też można się domyśleć. Napewno ktoś z bliskiego otoczenia Świdrowej. Ameryki nikt tu nie odkryje. Sztabowiec odpada, Lechu też, więc zostaje S. Lepszy on niż jakiś stary komuch
Ja mam pytanie ,co jeszcze robi w tym Urzędzie mecenas P, który przez lata czołgał po sądach razem z RR Świdrową i pana Lesława ,jak słyszę to obecnej burmistrz to nie przeszkadza ,tak to jest jak się ktoś pcha do rządzenia nie mając zaplecza .
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 5 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~biedna gmina napisał(a): Ja myślę że to będzie najkrótsza kadencja urzędującego burmistrza w dziejach Samorządu .
Ojca swego znasz ?
Ty bękarcie nawet nie wiesz ilu pukało twoją starą ,!
Ale nie Ruski TIR-owiec , jak kopiejki twoją . Tfu.