~~Płoworuda Bergenia napisał(a):Ktoś napisał: ~~NC napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brygada RR napisał(a): Robert wracaj !!!!
O tak wracaj nawet jutro .
Boże dlaczego nas tak ukarałeś .
Widocznie zasłużyłeś
Umiesz czytać ze zrozumieniem ,nas, to nie mnie .Tak prawdę mówiąc to was i waszą gminę .
~~NC napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brygada RR napisał(a): Robert wracaj !!!!
Dlatego że zamiast do mnie , modlicie się do Roberta.
~~Buk napisał(a):Ktoś napisał: ~~NC napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brygada RR napisał(a): Robert wracaj !!!!
Teraz modlą się do Świdrowej !
~~zzz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Buk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~NC napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brygada RR napisał(a): Robert wracaj !!!!
Teraz modlą się do Świdrowej !
W Otwartym Domu ???
~~Burobrązowa Morwa napisał(a): W którym otwartym domu. Bo w Gierałtowie są dwa otwarte.
~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burobrązowa Morwa napisał(a): W którym otwartym domu. Bo w Gierałtowie są dwa otwarte.
Bywam w jednym , u Roberta.
~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burobrązowa Morwa napisał(a): W którym otwartym domu. Bo w Gierałtowie są dwa otwarte.
Bywam w jednym , u Roberta.
Teraz będzie uroczyste otwarcie domu u Asi .
A to ona teraz otwiera dom? . A co na zebraniu veto bo coś cicho .