Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Ksiądz wygonił kobietę z dziećmi z kościoła - mówi Bolecnautka
~~Jasnofioletowa Sałata niezalogowany
2 października 2024r. o 11:34
~~Mieszkaniec napisał(a): Dzieci od małego należy uczyć zachowania w kościele, są rodzice dyskretnie cichutko dziecku tłumaczyć, są też rodzice nie widzący problemu że dziecko swoim zachowaniem rozprasza uwagę modlących się. Bezstresowe wychowanie odwróci się do rodziców, póki co huzia na księdza. Bicie piany

Hahaha Co za bzdury? ? Chyba dobrze że chlopak zaopiekował się młodszym bratem ? Co To jest według ciebie bezstresowe wychowanie? Uśmiałam się
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowoczerwona Sośnica niezalogowany
2 października 2024r. o 11:40
Księżą sami powodują, że coraz mniej osób, coraz mniej dzieci chodzi do kościołą. Jak nie nie grube afery to takie drobne rzeczy ale istotne. Moje dziecko po komunii nie ma zamiaru chodzić do kościoła a ja to popieram.
~~ubogi Polak niezalogowany
2 października 2024r. o 11:53
~~Różowoczerwona Sośnica napisał(a): Księżą sami powodują, że coraz mniej osób, coraz mniej dzieci chodzi do kościołą. Jak nie nie grube afery to takie drobne rzeczy ale istotne. Moje dziecko po komunii nie ma zamiaru chodzić do kościoła a ja to popieram.

Pewnie ma na imię Alibaba
~~ioiuuooioiuoi niezalogowany
2 października 2024r. o 12:06
Ksiondz wcale nie wygonił kobiety - tylko wyprosił chłopców.
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
2 października 2024r. o 12:07
DURNIU. Ja chodzę do kościoła bo wieżę w Boga. A nie w księża.
~~Dwumetrowy Kaczor niezalogowany
2 października 2024r. o 12:33
~~Milioner Donald Tusk napisał(a): DURNIU. Ja chodzę do kościoła bo wieżę w Boga. A nie w księża.

Idąc twoim tokiem myślenia to Bóg jest wszędzie natomiast Kościół to taka instytucja.
~~Biedna położna niezalogowany
2 października 2024r. o 12:51
~~Milioner Donald Tusk napisał(a): DURNIU. Ja chodzę do kościoła bo wieżę w Boga. A nie w księża.

Aaaa ...hm to Pan Bóg "wyprosił "dzieci z kościoła?Też wieRZę w Boga ,ale nie w kościół,,Księża mi to uświadomili .Do Boga można modlić się wszędzie,nie tylko tam gdzie człowiek ubrany na czarno odprawia święte rytuały a później...robi to o czym wszyscy wiedzą,(a później można o tym poczytać.) ...Myślę że ani ta kobieta ani tym bardziej jej dzieci już do tego budynku nie wróci .Czyja to wina ? Pana Boga?Ksiądz mógł zareagować inaczej,może pochwalić chłopca,że opiekuje się bratem ale delikatnie upomnieć go, że przeszkadza. Dobrze że czasy ich "wielkości i świętości"już mijają.
"Kościół twój tam gdzie boskie czujesz natchnienie a nie tam gdzie widzisz krzyż ,belki i kamienie"J.Słowacki.
~~ziutek niezalogowany
2 października 2024r. o 13:06
to ten ksiadz co pytał czy gdzieś trzeba zgłaszać jak się ukraińca samochodem potrąci xd
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza