M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): NIE WIEM CZY NAWROCKI SKŁAMAŁ CZY UŻYWAJĄC TYLKO JEDNEGO POWIEDZIAŁ O JEDNYM , za trudne dla ciebie abyś zrozumiał ? .
Dopisane 07.05.2025r. o godz. 15:07:Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Nawrocki w debacie mówi o jednym mieszkaniu akt notarialny mówi o posiadaniu drugiego a Lucjan pisze tu że on nie wie czy Nawrocki skłamał.
TY SWOJE POSTY PODPISUJESZ JAKO " JASIO " JA NIE WIEM CZY TY KŁAMIESZ CZY MASZ NA IMIĘ JASIO .
Dopisane 07.05.2025r. o godz. 15:16:Wystąpienie Karola Nawrockiego - w moim mieszkaniu pan Jerzy może mieszkać do końca życia .
Po jego śmierci przekażę to mieszkanie na cele charytatywne .
A co cię to obchodzi jak mam na imię ? Będę się podpisywał Jasio .Krzysio,Jurek czy Lucjan i co ci do tego?
Czy ja cię pytam dlaczego podpisujesz się nie wiadomo czym?
Popatrz teraz na to jak zachowuje się ten gangus i jaki to teraz chce być fajny. Sprawa tak już wali smrodem że nagle obudził się w nim jakiś ,,dobry samarytanin'' bo wie że musi zatrzeć złe wrażenie. Tylko kto w to teraz uwierzy?
Facet jest przegrany a ty idziesz w to samo potulnie jak baran na rzeź.
~~Jarosław Kaczyński napisał(a): A co cię to obchodzi jak mam na imię ? Będę się podpisywał Jasio .Krzysio,Jurek czy Lucjan i co ci do tego?
~~Jarosław Kaczyński napisał(a): Popatrz teraz na to jak zachowuje się ten gangus i jaki to teraz chce być fajny. Sprawa tak już wali smrodem że nagle obudził się w nim jakiś ,,dobry samarytanin'' bo wie że musi zatrzeć złe wrażenie. Tylko kto w to teraz uwierzy?
Facet jest przegrany a ty idziesz w to samo potulnie jak baran na rzeź.
~~Jurek napisał(a): Wyobraźcie sobie co byście mówili i słyszeli w swoich mediach, gdyby Tusk takiego działacza zaproponował na Prezydenta RP? Na chwilę sobie to wyobraźcie.
Zastosowana autokorekta