Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Jasio niezalogowany
7 maja 2025r. o 17:46
Nie dokazuj miła (bo wiesz że damskie się nie liczą )
Nie dokazuj
Nie jest z ciebie taki cud
Kiedy milczysz dusza śpiewa
Kiedy milczysz świat rozbrzmiewa

Zrozum to że miernota z ciebie. Musisz z tym żyć i swoich frustracji nie przelewaj na innych .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sutener bandyta niezalogowany
7 maja 2025r. o 18:56
Karol Nawrocki otrzymał zaproszenie do złożenia wyjaśnień w sejmowej komisji sprawiedliwości na 9 maja. Oczywiście jawnie i publicznie" - poinformował we wtorek w mediach społecznościowych Szymon Hołownia.

Sutener nie stawi się na komisji.
~~Jurek niezalogowany
7 maja 2025r. o 19:44
Na obecnym etapie kampanii, pan Nawrocki ma równie duże szanse zostać papieżem jak i prezydentem RP. O ile wcześniej papieżem Trump nie zostanie

Nie żebym był złośliwy
~~Jasio niezalogowany
7 maja 2025r. o 19:53
~~Sutener bandyta napisał(a): Karol Nawrocki otrzymał zaproszenie do złożenia wyjaśnień w sejmowej komisji sprawiedliwości na 9 maja. Oczywiście jawnie i publicznie" - poinformował we wtorek w mediach społecznościowych Szymon Hołownia.

Myślisz że nagle zachoruje? A może ma wcześniej zaplanowaną wizytę u lekarza?
Znamy to. ;]
~~cały Rafau niezalogowany
7 maja 2025r. o 20:18
Moja kolej?
Postanowiłem dołożyć staruszce spod cukierni kolejne 20 groszy.
~~Granatowoczarna Psianka niezalogowany
7 maja 2025r. o 22:13
~~Jasio napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sutener bandyta napisał(a): Karol Nawrocki otrzymał zaproszenie do złożenia wyjaśnień w sejmowej komisji sprawiedliwości na 9 maja. Oczywiście jawnie i publicznie" - poinformował we wtorek w mediach społecznościowych Szymon Hołownia.

Myślisz że nagle zachoruje? A może ma wcześniej zaplanowaną wizytę u lekarza?
Znamy to. ;]

Matecki jak siedział to miał mieć pilną operację teraz jak wyszedł już nie musi być operowany s...iel PISowski !

Zastosowana autokorekta

~~Granatowoczarna Psianka niezalogowany
7 maja 2025r. o 22:55
~~cały Rafau napisał(a): Moja kolej?
Postanowiłem dołożyć staruszce spod cukierni kolejne 20 groszy.

A ja Karol zamierzam zajumać kolejne mieszkanie jakiemuś staruszkowi !
~~Kasztanowatordzawy Hiacynt niezalogowany
7 maja 2025r. o 23:06
Mam jedno proste pytanie, gdybyście kupili mieszkanie, wydali na nie sporo ponad 120 tys, wszystko byłoby legalne i transparentne, to oddalibyście takie mieszkanie na cele charytatywne tylko dlatego, że pojawił się jakiś artykuł w mediach?
No właśnie….
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza