~~Do wyżej napisał(a): A wiecie że przekręt Nawrockiego z kawalerką to tylko przystawka.
Wkrótce danie główne. Wróble ćwierkają o tym od dawna.Jest trzymane na koniec, by nie dać czasu na wymyślanie kolejnych usprawiedliwiających teorii "z dupy"?
I będzie ostatnim gwoździem do trumny?
Bo mnie pod*ur*wia to wzmożenie w mediach i pozwalanie PiSowcom na tworzenie teorii i robienie z Alfonsa filantropa...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Do wyżej napisał(a): A wiecie że przekręt Nawrockiego z kawalerką to tylko przystawka.
Wkrótce danie główne. Wróble ćwierkają o tym od dawna.Jest trzymane na koniec, by nie dać czasu na wymyślanie kolejnych usprawiedliwiających teorii "z dupy"?
I będzie ostatnim gwoździem do trumny?
Bo mnie pod*ur*wia to wzmożenie w mediach i pozwalanie PiSowcom na tworzenie teorii i robienie z Alfonsa filantropa...
SB Tuska działa a ty ich zdemaskowałeś , bez tego wiemy na co stać przestępcze organizacje.
~~Straznik ZK napisał(a): Nawrocki pójdzie siedzieć razem z kolegami których miał ułaskawiać
~~Lucek napisał(a): Nigdy nie zwątpiłem w Karola Nawrockiego! Od początku kampanii mam o nim niezmienne zdanie. Ani na sekundę nie zmieniłem mojego postrzegania jego moralności, kompetencji i słuszności wyboru na urząd prezydenta RP.
Od początku uważałem go za :
- szemranego gościa
- niekompetentnego cwaniaka
- wystawionego przez Jarosława Kaczyńskiego ze strachu przed innymi potencjalnymi kandydatami, którzy mogliby zagrozić pozycji „kociego prezesa”
- niezdolnego do sprawowania najważniejszych funkcji państwowych .
Najdziwniejsze jest, że to co my wskazujemy jako wady Nawrockiego, dla Kaczyńskiego są to największe jego walory. Zdaniem prezesa tylko szemrany cwaniak jest w stanie oprzeć się demokratycznym kandydatom.
To wszystko jest tempom igłą szyte… ale takie są fakty, łapią się brzytwy.
Tak szczerze …
~~Lucek napisał(a): Najdziwniejsze jest, że to co my wskazujemy jako wady
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucek napisał(a): Najdziwniejsze jest, że to co my wskazujemy jako wady
"Lucek" a ty co ? Jeden ale w trzech osobach ?
Pomysl i zagłosuj na kogoś kto nie jest anty PO czy anty PiS ale ma swój własny program i wizję prezydentury. Zrozumiałeś czy za dużo myślenia ?