Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Straznik ZK niezalogowany
11 maja 2025r. o 16:39
Nawrocki pójdzie siedzieć razem z kolegami których miał ułaskawiać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
11 maja 2025r. o 17:17
~~Do wyżej napisał(a): A wiecie że przekręt Nawrockiego z kawalerką to tylko przystawka.
Wkrótce danie główne. Wróble ćwierkają o tym od dawna.Jest trzymane na koniec, by nie dać czasu na wymyślanie kolejnych usprawiedliwiających teorii "z dupy"?
I będzie ostatnim gwoździem do trumny?
Bo mnie pod*ur*wia to wzmożenie w mediach i pozwalanie PiSowcom na tworzenie teorii i robienie z Alfonsa filantropa...

SB Tuska działa a ty ich zdemaskowałeś , bez tego wiemy na co stać przestępcze organizacje.
~~Granatowoczarna Psianka niezalogowany
11 maja 2025r. o 17:38
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Do wyżej napisał(a): A wiecie że przekręt Nawrockiego z kawalerką to tylko przystawka.
Wkrótce danie główne. Wróble ćwierkają o tym od dawna.Jest trzymane na koniec, by nie dać czasu na wymyślanie kolejnych usprawiedliwiających teorii "z dupy"?
I będzie ostatnim gwoździem do trumny?
Bo mnie pod*ur*wia to wzmożenie w mediach i pozwalanie PiSowcom na tworzenie teorii i robienie z Alfonsa filantropa...

SB Tuska działa a ty ich zdemaskowałeś , bez tego wiemy na co stać przestępcze organizacje.

SB Tuska powinno was wszystkich PIsowskich złodziei i oszustów ,wyłapać i pozamykać baranie z Ocic !
~~Śliwkowy Klon niezalogowany
11 maja 2025r. o 17:42
~~Straznik ZK napisał(a): Nawrocki pójdzie siedzieć razem z kolegami których miał ułaskawiać

I czaskowskim...
~~Lucek niezalogowany
12 maja 2025r. o 17:58
Nigdy nie zwątpiłem w Karola Nawrockiego! Od początku kampanii mam o nim niezmienne zdanie. Ani na sekundę nie zmieniłem mojego postrzegania jego moralności, kompetencji i słuszności wyboru na urząd prezydenta RP.

Od początku uważałem go za :
- szemranego gościa
- niekompetentnego cwaniaka
- wystawionego przez Jarosława Kaczyńskiego ze strachu przed innymi potencjalnymi kandydatami, którzy mogliby zagrozić pozycji „kociego prezesa”
- niezdolnego do sprawowania najważniejszych funkcji państwowych .

Najdziwniejsze jest, że to co my wskazujemy jako wady Nawrockiego, dla Kaczyńskiego są to największe jego walory. Zdaniem prezesa tylko szemrany cwaniak jest w stanie oprzeć się demokratycznym kandydatom.
To wszystko jest tempom igłą szyte… ale takie są fakty, łapią się brzytwy.

Tak szczerze …
~~Granatowoczarna Psianka niezalogowany
12 maja 2025r. o 18:23
~~Lucek napisał(a): Nigdy nie zwątpiłem w Karola Nawrockiego! Od początku kampanii mam o nim niezmienne zdanie. Ani na sekundę nie zmieniłem mojego postrzegania jego moralności, kompetencji i słuszności wyboru na urząd prezydenta RP.

Od początku uważałem go za :
- szemranego gościa
- niekompetentnego cwaniaka
- wystawionego przez Jarosława Kaczyńskiego ze strachu przed innymi potencjalnymi kandydatami, którzy mogliby zagrozić pozycji „kociego prezesa”
- niezdolnego do sprawowania najważniejszych funkcji państwowych .

Najdziwniejsze jest, że to co my wskazujemy jako wady Nawrockiego, dla Kaczyńskiego są to największe jego walory. Zdaniem prezesa tylko szemrany cwaniak jest w stanie oprzeć się demokratycznym kandydatom.
To wszystko jest tempom igłą szyte… ale takie są fakty, łapią się brzytwy.

Tak szczerze …

Ktoś kiedyś napisał z BURDELU DO BELWEDERU A ja myślę ,że z burdelu do pierdla wiem .że się to nie rymuje aleto jest prawda .
~~J23 niezalogowany
12 maja 2025r. o 18:24
~~Lucek napisał(a): Najdziwniejsze jest, że to co my wskazujemy jako wady

"Lucek" a ty co ? Jeden ale w trzech osobach ?
Pomysl i zagłosuj na kogoś kto nie jest anty PO czy anty PiS ale ma swój własny program i wizję prezydentury. Zrozumiałeś czy za dużo myślenia ?
~~Lucek niezalogowany
12 maja 2025r. o 18:29
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucek napisał(a): Najdziwniejsze jest, że to co my wskazujemy jako wady

"Lucek" a ty co ? Jeden ale w trzech osobach ?
Pomysl i zagłosuj na kogoś kto nie jest anty PO czy anty PiS ale ma swój własny program i wizję prezydentury. Zrozumiałeś czy za dużo myślenia ?

Buk może to i ja mogę, nie zrozumiałem , wyjaśnij.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza