Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Bursztynowy Czosnek niezalogowany
14 maja 2025r. o 12:24
~~Lucek napisał(a): Nigdy nie zwątpiłem w Karola Nawrockiego! Od początku kampanii mam o nim niezmienne zdanie. Ani na sekundę nie zmieniłem mojego postrzegania jego moralności, kompetencji i słuszności wyboru na urząd prezydenta RP.

Od początku uważałem go za :
- szemranego gościa
- niekompetentnego cwaniaka
- wystawionego przez Jarosława Kaczyńskiego ze strachu przed innymi potencjalnymi kandydatami, którzy mogliby zagrozić pozycji „kociego prezesa”
- niezdolnego do sprawowania najważniejszych funkcji państwowych .

Najdziwniejsze jest, że to co my wskazujemy jako wady Nawrockiego, dla Kaczyńskiego są to największe jego walory. Zdaniem prezesa tylko szemrany cwaniak jest w stanie oprzeć się demokratycznym kandydatom.
To wszystko jest tempom igłą szyte… ale takie są fakty, łapią się brzytwy.

Tak szczerze …

Zgadzam się w 200 %
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ja niezalogowany
14 maja 2025r. o 12:25
~~Lucek napisał(a): Nigdy nie zwątpiłem w Karola Nawrockiego! Od początku kampanii mam o nim niezmienne zdanie. Ani na sekundę nie zmieniłem mojego postrzegania jego moralności, kompetencji i słuszności wyboru na urząd prezydenta RP.

Od początku uważałem go za :
- szemranego gościa
- niekompetentnego cwaniaka
- wystawionego przez Jarosława Kaczyńskiego ze strachu przed innymi potencjalnymi kandydatami, którzy mogliby zagrozić pozycji „kociego prezesa”
- niezdolnego do sprawowania najważniejszych funkcji państwowych .

Najdziwniejsze jest, że to co my wskazujemy jako wady Nawrockiego, dla Kaczyńskiego są to największe jego walory. Zdaniem prezesa tylko szemrany cwaniak jest w stanie oprzeć się demokratycznym kandydatom.
To wszystko jest tempom igłą szyte… ale takie są fakty, łapią się brzytwy.

Tak szczerze …

Zgadzam się w 200 %
~~8gwiazdek niezalogowany
14 maja 2025r. o 12:51
Pokazywali przed chwilą złodzieja i oszusta Nowogrodzkiego w Muzeum Ceramiki w Bolesławcu ,dobrze patrzeć mu na lepkie rączki ,żeby nie ukradł jakiegoś eksponatu podobnie jak mieszkania pana Jerzego .
~~Smutny Rafał niezalogowany
14 maja 2025r. o 12:54
~~8gwiazdek napisał(a): Pokazywali przed chwilą złodzieja i oszusta Nowogrodzkiego w Muzeum Ceramiki w Bolesławcu ,dobrze patrzeć mu na lepkie rączki ,żeby nie ukradł jakiegoś eksponatu podobnie jak mieszkania pana Jerzego .Pottery classes

Smutna twarz gdyż akcja " pomówienie" na kawalerkę zakupioną zgodnie z prawem legła w gruzach a teraz sypie się i zamiana narracji służbowej na brak opieki bo wyszło na jaw ,że wolnego "Jerzka" umieszczono w DPS decyzją sądu a nie właściciela kawalerki ,z której nigdy nie korzystał i klucze pozostawił Jerzykowi ....."
~~ niezalogowany
14 maja 2025r. o 12:58
Co ty tak latasz po tematach z tym samym niusem?
Za ilu tu jeszcze będziesz pisał tępy kmiocie?

~~J23 niezalogowany
19 min. temu
Smutna twarz gdyż akcja " pomówienie" na kawalerkę zakupioną zgodnie z prawem legła w gruzach a teraz sypie się i zamiana narracji służbowej na brak opieki bo wyszło na jaw ,że wolnego "Jerzka" umieszczono w DPS decyzją sądu a nie właściciela kawalerki ,z której nigdy nie korzystał i klucze pozostawił Jerzykowi ....."
~~Granatowoczarna Psianka niezalogowany
14 maja 2025r. o 13:26
~~Smutny Rafał napisał(a):
Ktoś napisał: ~~8gwiazdek napisał(a): Pokazywali przed chwilą złodzieja i oszusta Nowogrodzkiego w Muzeum Ceramiki w Bolesławcu ,dobrze patrzeć mu na lepkie rączki ,żeby nie ukradł jakiegoś eksponatu podobnie jak mieszkania pana Jerzego .Pottery classes

Nic nie legło w gruzach ,to tylko PISowska narracja która jest tak samo kłamliwa jak sam Sutener Nawrocki ,który do tej pory nie zapłacił za 200 dni pobytu w pokoju miłości na terenie Muzeum >
~~Juras niezalogowany
14 maja 2025r. o 17:41
To z winy wyborców PiS, tych niewykształconych tłuków, ławy poselskie stały się ucieczką od odpowiedzialności dla takich gnid jak bielan, mejza i matecki.

Teraz ten PiSi motłoch chce zrobić alfonsa, złodzieja i oszusta prezydentem Polski.Niedoczekanie wasze gnidy.
~~Julek niezalogowany
14 maja 2025r. o 17:46
~~Juras napisał(a): To z winy wyborców PiS, tych niewykształconych tłuków, ławy poselskie stały się ucieczką od odpowiedzialności dla takich gnid jak bielan, mejza i matecki.

Teraz ten PiSi motłoch chce zrobić alfonsa, złodzieja i oszusta prezydentem Polski.Niedoczekanie wasze gnidy.

Co tu latasz z nerwami? Uspokój go......tego nerwa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza