~~Lucek napisał(a): Nigdy nie zwątpiłem w Karola Nawrockiego! Od początku kampanii mam o nim niezmienne zdanie. Ani na sekundę nie zmieniłem mojego postrzegania jego moralności, kompetencji i słuszności wyboru na urząd prezydenta RP.
Od początku uważałem go za :
- szemranego gościa
- niekompetentnego cwaniaka
- wystawionego przez Jarosława Kaczyńskiego ze strachu przed innymi potencjalnymi kandydatami, którzy mogliby zagrozić pozycji „kociego prezesa”
- niezdolnego do sprawowania najważniejszych funkcji państwowych .
Najdziwniejsze jest, że to co my wskazujemy jako wady Nawrockiego, dla Kaczyńskiego są to największe jego walory. Zdaniem prezesa tylko szemrany cwaniak jest w stanie oprzeć się demokratycznym kandydatom.
To wszystko jest tempom igłą szyte… ale takie są fakty, łapią się brzytwy.
Tak szczerze …
~~Lucek napisał(a): Nigdy nie zwątpiłem w Karola Nawrockiego! Od początku kampanii mam o nim niezmienne zdanie. Ani na sekundę nie zmieniłem mojego postrzegania jego moralności, kompetencji i słuszności wyboru na urząd prezydenta RP.
Od początku uważałem go za :
- szemranego gościa
- niekompetentnego cwaniaka
- wystawionego przez Jarosława Kaczyńskiego ze strachu przed innymi potencjalnymi kandydatami, którzy mogliby zagrozić pozycji „kociego prezesa”
- niezdolnego do sprawowania najważniejszych funkcji państwowych .
Najdziwniejsze jest, że to co my wskazujemy jako wady Nawrockiego, dla Kaczyńskiego są to największe jego walory. Zdaniem prezesa tylko szemrany cwaniak jest w stanie oprzeć się demokratycznym kandydatom.
To wszystko jest tempom igłą szyte… ale takie są fakty, łapią się brzytwy.
Tak szczerze …
~~8gwiazdek napisał(a): Pokazywali przed chwilą złodzieja i oszusta Nowogrodzkiego w Muzeum Ceramiki w Bolesławcu ,dobrze patrzeć mu na lepkie rączki ,żeby nie ukradł jakiegoś eksponatu podobnie jak mieszkania pana Jerzego .Pottery classes
~~Smutny Rafał napisał(a):Ktoś napisał: ~~8gwiazdek napisał(a): Pokazywali przed chwilą złodzieja i oszusta Nowogrodzkiego w Muzeum Ceramiki w Bolesławcu ,dobrze patrzeć mu na lepkie rączki ,żeby nie ukradł jakiegoś eksponatu podobnie jak mieszkania pana Jerzego .Pottery classes
Smutna twarz gdyż akcja " pomówienie" na kawalerkę zakupioną zgodnie z prawem legła w gruzach a teraz sypie się i zamiana narracji służbowej na brak opieki bo wyszło na jaw ,że wolnego "Jerzka" umieszczono w DPS decyzją sądu a nie właściciela kawalerki ,z której nigdy nie korzystał i klucze pozostawił Jerzykowi ....."
~~Juras napisał(a): To z winy wyborców PiS, tych niewykształconych tłuków, ławy poselskie stały się ucieczką od odpowiedzialności dla takich gnid jak bielan, mejza i matecki.
Teraz ten PiSi motłoch chce zrobić alfonsa, złodzieja i oszusta prezydentem Polski.Niedoczekanie wasze gnidy.