~~Trudno nadążyć napisał(a): A co tu jest do wyjaśnienia?
Od kilku lat 5% PKB niby idzie na zbrojenia, ale nowe Abramsy trafiły do Polski
dopiero w 2025 r., a F-35 pojawią się dopiero w 2026 r.
Jakby nie patrzeć czas działa na naszą korzyść i te trzy lata też.
No chyba że chcesz postawić tezę, że to wszystko histeria.
Przecież Ławrow zapewnił, że "Rosja nigdy nie miała żadnych agresywnych planów ekspansji w Europie" , że „Rosja nigdy nikogo nie zaatakowała”.
~~Wojti napisał(a): To pokazuje ,że musimy się zbroić .
Historia pokazała ,że Amerykanom nie można ufać .
Jeżeli Ukraina przegra to mamy Putina coraz bliżej granicy . Czytam niektóre komentarze i ręce opadają .
Jakby do Polski wjechały rosyjskie czołgi dopiero chyba uzmysłowią sobie ,że ruscy to nie bracia . To mordercy zwykle onuce śmierdzące bimbrem .
~~Szaropopielata Śnieguliczka napisał(a): Lewacki redaktorzyno,gdzie jest mój post?Pełnamoderacja ,ale już niedługo wam się to skończy.Ośmieszacie się nieudacznicy.Zastosowana autokorekta
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wojti napisał(a): To pokazuje ,że musimy się zbroić .
Jeżeli Ukraina przegra to mamy Putina coraz bliżej granicy . Czytam niektóre komentarze i ręce opadają .
Jakby do Polski wjechały rosyjskie czołgi dopiero chyba uzmysłowią sobie ,że ruscy to nie bracia . To mordercy zwykle onuce śmierdzące bimbrem .
Nie wiem czy wiesz lemingu,że graniczymy i z Rosją i z Białorusią już dzisiaj
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wojti napisał(a): To pokazuje ,że musimy się zbroić .
Leszczu. Gdyby nie Ukraina długość granicy z Białorusią i kacapami byłaby prawie dwa razy dłuższa.
To tak jakbym cię kopnął w łepetynę dziesięć razy zamiast pięć razy!!
Z Bandycką kacapską Rosją graniczymy po przez Królewiec który kacapy zagarnęły po wojnie !
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wojti napisał(a): To pokazuje ,że musimy się zbroić .
Leszczu. Gdyby nie Ukraina długość granicy z Białorusią i kacapami byłaby prawie dwa razy dłuższa.
To tak jakbym cię kopnął w łepetynę dziesięć razy zamiast pięć razy!!
A czego ty się boisz? Nie widziałeś te przeszkody betonowe jakie Tusk postawił na granicy? Poszperaj w necie,poczujesz się bezpieczny.