~~Zielonkawobłękitna Bakopa napisał(a): Kazdy na każdego "wyjeżdża" co boicie się konkurenta i już go w zarodku przekreślacie? - o co zakład że on wygra? i was nauczy rozumu
~~Złotożółty Kokorycz napisał(a): Może i ten człowiek ma szansę na wygranie wyborów ale po co atakuje jedynego koalicjanta czyli Prawo i Sprawiedliwość????I a naszym posle z PiS mocno się przejechałem nie dziwię się że i Mentzen rozpracowal tą opcje
~~Zielonkawobłękitna Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotożółty Kokorycz napisał(a): Może i ten człowiek ma szansę na wygranie wyborów ale po co atakuje jedynego koalicjanta czyli Prawo i Sprawiedliwość????I a naszym posle z PiS mocno się przejechałem nie dziwię się że i Mentzen rozpracowal tą opcje
~~łowca pelikanów napisał(a): Platforma Obywatelska z przybudówkami, czyli jak mówi prof. Wielomski to inteligencja urojona .mamy takiego już z ogrodowej pelikana faryzeusza który liże d.....by tylko być akceptowany przez sferę wyższa nie wie że jest potrzebny tylko by wykładał kasę no i do wykonywania brudnych robot
Wymyślili sobie że są inteligentni i w to uwierzyli , cała armia bezmyślnych pelikanów natychmiast przylgnęła do nich aby pokazać wszystkim , patrzcie jaki to ja jestem inteligentny bo trzymam z inteligencją .A tym czasem zdecydowana większość z nich to absolwenci Kolegium Tumanum i podobnych "uczelni" jakich na zachodzie nie brakuje .Do takich pelikanów ochoczo pretenduje redakcja tego portalu , udowadniając to swoimi kolejnymi artykułami i pokazując swoją inteligencję urojoną .