Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen jak Elżbieta II
29
Bernard
14 godz. 46 min. temu
~~Bławatkowy Len napisał(a): kwicz łętowski kwicz komuchu idzie nowe i taka miernota jak ty skończy na marginesie, jesteś takim samy zerem dziennikarskim jak ten płaczek z konkurencyjnej szczujni

Płaczek to ten foliarz fotograf, który został ekspertem epidemiologicznym? Kojarzę i zawsze pięknie mnie bawi : )))

A tak serio zupełnie, gdybyście odrzucili Waszą miłość do Sławka, mógłby poedukować nieco młodych ludzi? Mógłby.
Tylko ma na to wywalone. I o tym jest ten tekst.

bobrzanie.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
14 godz. 45 min. temu
Niech mi ktoś proszę odpisze na moje jedno proste pytanie.

Co Herr Tusk zrobił dobrego dla polski ??? Prócz tego że wj€babał nas w struktury UE ??
~~Kupiłem nick niezalogowany
14 godz. 43 min. temu
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lipco napisał(a): Widać wybitny z pana intelektualista. Widać pan jest tym promilem. Ale promilem zamroczony.
Jeśli ktoś nie dostrzega że stajemy się wasalem Unii i ukrainy. Płacimy 50 mln dolarów za starlinki w zamian nie dostając nic no to gratuluję intelektu. Wiecie jaka jest różnica mieć PiS a ko? Ci z pisu są malo rozgarnięcial3 się z tym nie kryją, ci z ko są tumanami a uważają się za inteligencję. Taka jest różnica

Bredzisz!

Nie , nie bredzi. Wszystkich cepów z PiS i z KO w prosty sposób wypunktował.
29
Bernard
14 godz. 40 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Niech mi ktoś proszę odpisze na moje jedno proste pytanie.

Co Herr Tusk zrobił dobrego dla polski ??? Prócz tego że wj€babał nas w struktury UE ??

16 kwietnia 2003 roku w Atenach został podpisany Traktat akcesyjny, na mocy którego doszło do poszerzenia Unii Europejskiej o dziesięć państw. Uroczystego podpisania dokumentu dokonała polska delegacja na czele z Premierem Leszkiem Millerem, Ministrem Spraw Zagranicznych Włodzimierzem Cimoszewiczem i ówczesną Minister ds. europejskich Danutą Hübner.

Tusk przebrał się za Hübner?

bobrzanie.pl
~~panM niezalogowany
14 godz. 39 min. temu
~~Bławatkowy Len napisał(a): kwicz łętowski kwicz komuchu idzie nowe i taka miernota jak ty skończy na marginesie, jesteś takim samy zerem dziennikarskim jak ten płaczek z konkurencyjnej szczujni

*****************************************************************************************************************************
No ok , . A czy potrafisz merytorycznie , z argumentami zaprezentować co dobrego i w jaki sposób mogła by nam przynieść władza Konfederacji ?
Opisz , o gospodarce krajowej , o gospodarce międzynarodowej. O relacjach gospodarczych z Unią , USA ,Chinami . Napisz kto by spłacił 250 miliardów € które Polska dostała na czysto przez ostatnie 20 lat ?
Masz prawo krytykować autorów felietonów ale gdy porywasz się na inwektywy aby nie wyjść na zero komentatora podpisz się.
29
Bernard
14 godz. 34 min. temu
~~panM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bławatkowy Len napisał(a): kwicz łętowski kwicz komuchu idzie nowe i taka miernota jak ty skończy na marginesie, jesteś takim samy zerem dziennikarskim jak ten płaczek z konkurencyjnej szczujni

*****************************************************************************************************************************
No ok , . A czy potrafisz merytorycznie , z argumentami zaprezentować co dobrego i w jaki sposób mogła by nam przynieść władza Konfederacji ?
Opisz , o gospodarce krajowej , o gospodarce międzynarodowej. O relacjach gospodarczych z Unią , USA ,Chinami . Napisz kto by spłacił 250 miliardów € które Polska dostała na czysto przez ostatnie 20 lat ?
Masz prawo krytykować autorów felietonów ale gdy porywasz się na inwektywy aby nie wyjść na zero komentatora podpisz się.

Oni nie potrafią rozliczenia kampanii złożyć w terminie, przez co tracą pół miliona, czyli tyle, ile Sławek weźmie z 800 plus na trójkę dzieci przez 17 lat z hakiem?

bobrzanie.pl
~~Czarna Gazania niezalogowany
14 godz. 33 min. temu
Nie łudźmy sie że wygra Mentzen.
Lewacki eurokołchoz na to nie pozwoli.
~~Kasztankowa Przylaszczka niezalogowany
14 godz. 26 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Niech mi ktoś proszę odpisze na moje jedno proste pytanie.

To co Ty jeszcze robisz na tym zgniłym Zachodzie? pakuj się do pociągu i kierunek Moskwa :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza