Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Referendum w Nowogrodźcu: Jak radni wkurzyli fryzjerkę
~~Liliowobiały Mamutowiec niezalogowany
26 marca 2025r. o 17:24
~~Liliowoniebieska Trytoma napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Mamutowiec napisał(a): Oby powołanie nowej rady wpłynęło na jakość życia mieszkańców, bo na chwilę obecną to jest dramat. Tu nic się nie dzieje, nie ma co robić, żadnych zajęć, siłowni, ścieżek rowerowych, restauracji, czy kina. Tragedia!

Jak sie nie dzieje promocja działa na wszystkim co zbudował Relich z tą niedobrą Radą.

Konkretnie co się dzieje i gdzie są na ten temat informację? Gdzie mogę spędzić popołudnie z rodziną? Jakie rozrywki znajdę w tym mieście? Jakie dodatkowe zajęcia dla dzieci w wieku szkolnym? Czym mam przekonać dzieci, żeby tu zostały a nie uciekały do większego miasta, skoro nawet nie mam gdzie ich nauczyć jazdy na rowerze, pływania, czy czegokolwiek innego?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pąsowy Słonecznik niezalogowany
26 marca 2025r. o 17:36
~~Liliowobiały Mamutowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieska Trytoma napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Mamutowiec napisał(a): Oby powołanie nowej rady wpłynęło na jakość życia mieszkańców, bo na chwilę obecną to jest dramat. Tu nic się nie dzieje, nie ma co robić, żadnych zajęć, siłowni, ścieżek rowerowych, restauracji, czy kina. Tragedia!

Jak sie nie dzieje promocja działa na wszystkim co zbudował Relich z tą niedobrą Radą.

Konkretnie co się dzieje i gdzie są na ten temat informację? Gdzie mogę spędzić popołudnie z rodziną? Jakie rozrywki znajdę w tym mieście? Jakie dodatkowe zajęcia dla dzieci w wieku szkolnym? Czym mam przekonać dzieci, żeby tu zostały a nie uciekały do większego miasta, skoro nawet nie mam gdzie ich nauczyć jazdy na rowerze, pływania, czy czegokolwiek innego?

Ja swoje dzieci worzę do Osiecznicy na basen tu nie musi być
~~Prawda cię wyzwoli niezalogowany
26 marca 2025r. o 17:36
Panie Redaktorze. Skoro to rzetelne dziennikarstwo proszę się trochę zaangażować i opublikować chociażby dokumenty dotyczące stanu technicznego ŚWIETLICY W MILIKOWIE ( może decyzja Powiatowego Inspektora Nadzoru w Bolesławcu o zamknięciu budynku i nakaz ….) Dlaczego pani fryzjerka okłamuje mieszkańców Gminy - świetlica w Milikowie jest ruiną do zamknięcia - a może Pani nie ma pełnej wiedzy?
~~Pąsowy Słonecznik niezalogowany
26 marca 2025r. o 17:40
~~Piernikowa Sośnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szok napisał(a): Ona nie wyklucza czy nie będzie startować do rady gminy śmiechu warte . Będzie i to jako pierwsza . Szok i nie dowiezanie . Jaki włodarz taki cyrk a Pani Burmistrz robi z tego miasta już takie pośmiewisko że głowa mała . Wszystkie śmieci , gówna wywalane są na fb jak dzieci w przedszkolu ja bym wywalił wszystkich na czele z panią burmistrz i rada . Jako mieszkaniec mam dość patrzenia na ten internetowy śmietnik. Wstyd wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd . Nauczycielka po szkole pedagogicznej ,studia i taka wiocha z naszej miejscowości jest robiona w internecie to pokozaje że to nie są dobrzy ludzie na stanowiskach.

Robert, nie płacz że, Ci odcięli ryj od koryta co? jeszcze teraz wypierdzielą Twoich przydupasów z Rady Gminy i będzie git :)

Uważaj aby twoja burmistrz nie wyleciała , Sutryk został teraz wylatują ci co chcieli referendum .
~~xxl niezalogowany
26 marca 2025r. o 17:58
~~Gienek napisał(a): Piszecie o promocji gminy , ja uważam że jest co promować! Np. Ranczo Gościszów chłopak wykłada taką kasę ,a gmina ma go w dupie! Czy MKS Chrobry Nowogrodziec chłopaki grają na szczeblu klasy okręgowej jeżdżą po całym byłym województwie J.Górskim i gmina też im za bardzo nie pomaga ,jeżeli chodzi o dotację! A miała być kasa na Sport a tu lipa! Podam wam przykłady dotacji z gminy Warta Bolesławiecka! U nas liga okręgowa dostała 45000 a w Warcie 120000 ! A było więcej i było obiecane więcej !

Podział dotacji w Jeleniej Górze Viktoria J Góra kl Okręgowa 40 tys PuB Gol B kl 5 tys Maciejowa B kl 5 tys .
~~Mieszkaniec niezalogowany
26 marca 2025r. o 18:01
Jak dojdzie do referendum to liczę, że zrobi zrzutkę wraz ze swoimi poplecznikami.
Ani grosza z kieszeni mieszkańców.
~~Śliwkowy Osteospermum niezalogowany
26 marca 2025r. o 18:03
~~Liliowobiały Mamutowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieska Trytoma napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Mamutowiec napisał(a): Oby powołanie nowej rady wpłynęło na jakość życia mieszkańców, bo na chwilę obecną to jest dramat. Tu nic się nie dzieje, nie ma co robić, żadnych zajęć, siłowni, ścieżek rowerowych, restauracji, czy kina. Tragedia!

Dzieci przekonasz żeby tu zostały otwierając im zakład fryzjerski ,skoro ta kobieta przyjechała aż z Wielkopolski robić tu biznes ,czyli można !
~~Vet niezalogowany
26 marca 2025r. o 18:05
~~Mieszkaniec napisał(a): Jak dojdzie do referendum to liczę, że zrobi zrzutkę wraz ze swoimi poplecznikami.
Ani grosza z kieszeni mieszkańców.

Pani Inicjatorka prywatę już poczyniła. Kosztem spraw publicznych zakomunikowała cennik? N fotelu Radnej też prywata bedzie szła?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza