Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Referendum w Nowogrodźcu: Jak radni wkurzyli fryzjerkę
~~Ciemnożółta Acidantera niezalogowany
26 marca 2025r. o 15:57
~~Błękitnozielona Surfinia napisał(a): ~~Pąsowy Słonecznik napisał(a): Ktoś napisał: ~~Robert napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Po pierwsze, żeby były jakieś restauracje itp.to musi być prywatny inwestor. Nie wiem czy ludzie serio uważają, że to zależy od rady? Żeby miasto tętniło życiem jak w latach 80tych, to należałoby odłączać ludziom Internet od godziny popołudniowych do conajmniej 2 w nocy. Porównywanie mentalności ludzi i sposobu spędzania czasu wolnego do okresu
niemalże pół wieku temu? Gratulacje. A odnośnie komentarza, w którym ktoś twierdzi, że nie ma kina, zajęć ( co do restauracji to wyżej wspomniane). Proszę się zainteresować co oferuje centrum kultury, informacje same nie wyskakują spod ziemi do oczu, wystarczy wejść na stronę czy fb. Ale to oczywiście za trudne, bo chodzi o to, żeby właśnie ponarzekać. Ludzie chcieliby pobalować, posiedzieć. Ok. Ale może to jest mniejszość, a nie zdecydowana większość mieszkańców? Czy ktoś nad tym pomyślał?

Właśnie prywatny sektor, a by takowy był trzeba do miasta ściągnąć ludzi a wtedy pojawią się inwestorzy, a nie pojawia się ani jedni ani drudzy bez promocji gminy a takowej nie ma bo ktoś zniszczył budżet. Tak zależy to od radnych. Co tu dużo rozumieć?
Boże co ty piszesz ? Czy ty się słyszysz? Nie ma i nie będzie w takim nieście . Dom czy mieszkanie kupuje się teraz w porządnych miastach dużych . Za to kłamstwo , że ktoś zniszczył budżet powinien ktoś pokazać ci gdzie raki zimują .
Tak słyszę ale widzę też te twoje wypociny i brak elementarnej wiedzy jak te super duże miasta powstają. Czego ty nie rozumiesz? W nc nawet nikt nie zainwestuje w budowę żadnej kamienicy z mieszkaniami na wynajem czy sprzedaż bo będą stać puste, a będą stać puste bo ludzie chcą mieszkać w atrakcyjnych miejscowościach sam to napisałeś. Jeśli miasto, gmina nie zachęca niczym do zamieszkania w niej a wręcz odpycha to jak ktoś ma inwestować w cokolwiek jeśli dobrze wie że na tym popłynie? Ty człowieku myślisz że jakby ktoś postawił wieżowiec w zagajniku to nagle byłby pełny?

Inwestycji w mkeszkania nie można porównywać do otwierania restauracji itp. To jest totalnie co innego, jak już się tak pan rozdrabnia nad tymi sprawami, to może należałoby tak jak trzeba?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Piernikowa Sośnica niezalogowany
26 marca 2025r. o 16:06
~~Szok napisał(a): Ona nie wyklucza czy nie będzie startować do rady gminy śmiechu warte . Będzie i to jako pierwsza . Szok i nie dowiezanie . Jaki włodarz taki cyrk a Pani Burmistrz robi z tego miasta już takie pośmiewisko że głowa mała . Wszystkie śmieci , gówna wywalane są na fb jak dzieci w przedszkolu ja bym wywalił wszystkich na czele z panią burmistrz i rada . Jako mieszkaniec mam dość patrzenia na ten internetowy śmietnik. Wstyd wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd . Nauczycielka po szkole pedagogicznej ,studia i taka wiocha z naszej miejscowości jest robiona w internecie to pokozaje że to nie są dobrzy ludzie na stanowiskach.

Robert, nie płacz że, Ci odcięli ryj od koryta co? jeszcze teraz wypierdzielą Twoich przydupasów z Rady Gminy i będzie git :)
~~ONA niezalogowany
26 marca 2025r. o 16:17
~~Piernikowa Sośnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szok napisał(a): Ona nie wyklucza czy nie będzie startować do rady gminy śmiechu warte . Będzie i to jako pierwsza . Szok i nie dowiezanie . Jaki włodarz taki cyrk a Pani Burmistrz robi z tego miasta już takie pośmiewisko że głowa mała . Wszystkie śmieci , gówna wywalane są na fb jak dzieci w przedszkolu ja bym wywalił wszystkich na czele z panią burmistrz i rada . Jako mieszkaniec mam dość patrzenia na ten internetowy śmietnik. Wstyd wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd . Nauczycielka po szkole pedagogicznej ,studia i taka wiocha z naszej miejscowości jest robiona w internecie to pokozaje że to nie są dobrzy ludzie na stanowiskach.

Robert, nie płacz że, Ci odcięli ryj od koryta co? jeszcze teraz wypierdzielą Twoich przydupasów z Rady Gminy i będzie git :)

Ale to śliski typ.
~~Rudy Szczawik niezalogowany
26 marca 2025r. o 16:27
Ta wie jak zareklamować zakład fryzjerski tylko oby się nie zmniejszyła frekwencja. Joaśka tam chodzi a ja nikt nie lubi
~~bazyliszek niezalogowany
26 marca 2025r. o 16:41
a pani to niech się zajmie strzyżeniem , a nie rządzeniem i niech pani tu nikogo nie sprowadza i nie zaprasza , mi tu jest dobrze tak jak jest od pół wieku , łysy i ogolony mieszkaniec grodu nad kwisą .
~~Gienek niezalogowany
26 marca 2025r. o 16:46
Piszecie o promocji gminy , ja uważam że jest co promować! Np. Ranczo Gościszów chłopak wykłada taką kasę ,a gmina ma go w dupie! Czy MKS Chrobry Nowogrodziec chłopaki grają na szczeblu klasy okręgowej jeżdżą po całym byłym województwie J.Górskim i gmina też im za bardzo nie pomaga ,jeżeli chodzi o dotację! A miała być kasa na Sport a tu lipa! Podam wam przykłady dotacji z gminy Warta Bolesławiecka! U nas liga okręgowa dostała 45000 a w Warcie 120000 ! A było więcej i było obiecane więcej !
~~klucznick niezalogowany
26 marca 2025r. o 16:52
~~bazyliszek napisał(a): a pani to niech się zajmie strzyżeniem , a nie rządzeniem i niech pani tu nikogo nie sprowadza i nie zaprasza , mi tu jest dobrze tak jak jest od pół wieku , łysy i ogolony mieszkaniec grodu nad kwisą .

Przeprowadziłeś się ?
~~Gks niezalogowany
26 marca 2025r. o 16:52
~~Gienek napisał(a): Piszecie o promocji gminy , ja uważam że jest co promować! Np. Ranczo Gościszów chłopak wykłada taką kasę ,a gmina ma go w dupie! Czy MKS Chrobry Nowogrodziec chłopaki grają na szczeblu klasy okręgowej jeżdżą po całym byłym województwie J.Górskim i gmina też im za bardzo nie pomaga ,jeżeli chodzi o dotację! A miała być kasa na Sport a tu lipa! Podam wam przykłady dotacji z gminy Warta Bolesławiecka! U nas liga okręgowa dostała 45000 a w Warcie 120000 ! A było więcej i było obiecane więcej !

W gminie Warta jest mniej klubów, więc nie muszą na tyle dzielić dotacji co u nas.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo