~~Sinawy Mieczyk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Asterix napisał(a): Trzaskowski = inny stan umysłu jak i jego wyborcy , Boże oszczędź od wariatów
Ja się wstydziłam przechodzić przez rynek gdy był Mentzen- żeby ktoś nie pomyślał że byłam na tym występie- żałosnym i zakłamanym…wyuczonym na pamięć
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ttttt napisał(a): Trzaskowski wygra. Walczy o Polskę!,,
Polskę SB-kow i innych sprzedajnych dziwek
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ttttt napisał(a): Trzaskowski wygra. Walczy o Polskę!,,
~~Pampers napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ttttt napisał(a): Trzaskowski wygra. Walczy o Polskę!,,
Język wulgaryzmów jaki stosujesz,pokazuje,że nie posiadasz wykształcenia,bo albo jeszcze chodzisz do szkoły,albo nie skończyłeś tej swojej podstawówki.Zapamiętaj sobie,jeżeli nie chciałeś się uczyć rozwijać mózgu i zdobywać wiedzy,to jesteś po prostu głupi i nie wypowiadaj się publicznie,chyba,że wrócisz do szkoły.Brak wykształcenia powoduje agresję i wulgaryzmy,a ty w jednym zdaniu sam jestes w stanie siebie podsumować.
A kto wrzeszczał krec ać PiS. To wasza kultura wykształcenie i wychowanie. Żenada
Zastosowana autokorekta
~~MatkaBiedronia napisał(a): Z jakimi poglądami przyjedzie?
~~Ognisty Dereń napisał(a): Tylko żeby była dobra pogoda. To może 20% tego co było na Sławku przyjdzie.