zraniona napisał(a): Witam wszytskich w tym pieknym poranku :] Cos sie konczy,cos zaczyna to raczej nie wlasciwy temat tutaj! Powinno sie nazywac 3 Wojna swiatowa :> Jak jeden wrog przestanie kogos atakowac to przychodzi nastepny :| No coz takie zycie,choc szkoda jest marnowac swoje emocje na takie klotnie i sobie psuc humor,mamy swiat juz dosyc okrotny a my jeszcze do niego wkladamy,ten swiat jaki jest to jest taki jaki my z niego robimy :( Zycie jest takie krotkie a my je tak marnujemy,zamiast sie cieszyc ze mozna nowych ludzi poznac,spotkac sie porozmawiac,zwiazac nowe przyjaznie itd...Ja przez ten Bolec.. poznalam sporo ludzi co mnie bardzo cieszy a teraz poznam ich osobiscie i jestem pewna ze beda nawet i prawdziwe przyjaznie,lubie was wszytskich i nawet ta TYLDE co sie mnie czepila ;) bo chociaz przy niej mozna sie wyzyc nie raz hehehe ale co biore to z humorem bo sie nie przejmuja nia, a wiec TYLDO zapraszam sie tak samo do mnie,chyba ze boisz sie przyjsc bo boisz sie mnie polubiec :) bedziemy miec dobry ubaw,u mnie spotkanie jest w poniezdzialek od 16!! jakby co to pisac na priv albo na gg :) zapraszam :* :* :* Dopisane 26.05.2010r. o godz. 08:33:zapomnialam jeszcze dopisac KOCHAJMY SIE-HALLELUJA - hehehehe :* :* :* :] :] :] Dopisane 26.05.2010r. o godz. 08:36:Gosia jak juz chetnie butelke stawiasz to wpadne na nia juz nie dlugo :D nie martw sie spotkanie bezdie krotkie bo mi tez 2 kieliszki starcza i po mnie a po 3 bezdiesz mnie wyciagac z pod stolu :) jeszcze tylko jeden dzien!!
Ty sie Iza pakuj :D bo Cie Boze Narodzenie zastanie:D
ło...jak sie rozgadala ;p
Kieliszki jej w glowie hehe...z samego rana :)