Widzę, że wczoraj jakieś złe moce zostały uwolnione, normalnie wszystkie babki chyba okres dostały czy coś :D
Ja też miałam wczoraj zły dzień, zaczęło się rano w pracy :/
Ale dziś wolne, słoneczko świeci, banan na twarzy itd. itp. tylko jeszcze nie wiem co będę robić :)
Na razie siedzę w domu, nie ma z kim wyjść... jakoś dziwnie, bo wszyscy ... pracują :D
Iza, w poniedziałek ja mam drugą zmianę, długą drugą zmienę, wrócę późno i padnięta... :/
Ale w sobotę chyba się WSZYSCY widzimy??
udusze was!!! :> w sobote ide na wesele,ale uciekne puzniej, w sobote napewno sie gdzies spotkamy, jak nie w miescie to paryska albo vega :) spadam dalej sie brac za robote, bo wszytsko na raty robie :) mam tel, to zadzwonie :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.