Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
28 maja 2010r. o 22:32
O Gośka mojego listonosza mi przypomniałaś :P mniam mniam:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
28 maja 2010r. o 22:34
Bo jakbyście kręciły Rambo XV, to mam idealnego kandydata do roli głównej :D :D :D

Dopisane 28.05.2010r. o godz. 22:34:

:D

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3309
#Navi nieaktywny
28 maja 2010r. o 22:35
Hahahahahahahhah:D:D:D:D
2945
Mgosia
28 maja 2010r. o 22:37
:D

Był film , a raczej słuchowisko , a teraz potańczymy trochę :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 maja 2010r. o 22:39
GoSiaM napisał(a): No dobra Pinki , Ty będziesz Edzio :D

Witam Wszystkich !

Jest i Babka !! Edzio dawaj mi rentę bo Ferdas zaraz wróci od Paździocha he he
Halina przełącz mi TV na Koziołka matołka bo ja ten wróci to nic nie pooglądam he he

A gdzie mój najlepszy wnuk Walduś ?
2945
Mgosia
28 maja 2010r. o 22:54
Babka Ty kanalio :D

Dopisane 28.05.2010r. o godz. 22:54:

No poszaleliśmy , teraz pora się wyciszyć :) i o spanku pomału zacząć myśleć , ale najpierw muszę się nastroić jakoś sennie :)

&feature=player_embedded#!

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
28 maja 2010r. o 22:55
Chyba mi się chce...godziny płaczu :|
2945
Mgosia
28 maja 2010r. o 22:57
A daj spokój , mi nie :D

&feature=player_embedded#!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza