Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
28 maja 2010r. o 23:48
Dobranoc paskudy:*

Zmoderowano 29.05.2010 godz.14:04 - powód: podwójny post (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
29 maja 2010r. o 0:03
O Ty śpiochu mój :) dobranoc :*

&feature=player_embedded

Dopisane 29.05.2010r. o godz. 00:03:

Don Arturo, a co powiesz na to ?

&feature=player_embedded#!

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
29 maja 2010r. o 0:09
sentinel napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Hej Senti co słychać ?

Coś mnie spanie bierze. Ostatnich osiem dni dało mi się we znaki, a szczególnie te dyżury, co osiem godzin. Tego , to już miałem serdecznie dość. Dobrze, że poziom wody w rzekach opadł i zagrożenie powodziowe jest mniejsze.

To współczuję ale może już się wszystko uspokoi to odpoczniesz. Ja dziś kabel od łóżka wyrwałem ale akurat był Piotrek to mi naprawił . Nowy podnośnik też się ładuje dziś pierwsza próba ekspluatacyjna he he Mnie te ostatnie dni też wykończyły no ale jakoś poszło . Muszę uczyć się odnowa całej obsługi z tydzień i będę wprawiony.

Gośka mi takich sł. nie wolno ja wiem bo ja zaraz chcę ryczeć ale i poryczeć czasem trzeba np. przy tym :

Dopisane 29.05.2010r. o godz. 00:09:

Navi napisał(a): Dobranoc paskudy:*Dopisane 28.05.2010r. o godz. 23:48:Dobranoc paskudy:*

Babką dopiero byłem to i paskudą być mogę he he !
Dobrej nocy Navi.
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
29 maja 2010r. o 0:09
:)

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
2945
Mgosia
29 maja 2010r. o 0:23
O, nie ma mowy o ryczeniu Artur , zobacz jak ja szczerzę zęby :D

Dopisane 29.05.2010r. o godz. 00:23:

Życzę dobrej i spokojnej nocy :)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
29 maja 2010r. o 0:23
GoSiaM napisał(a): O, nie ma mowy o ryczeniu Artur , zobacz jak ja szczerzę zęby :D

Podlizujesz się??Znowu moje ulubione!!

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
2945
Mgosia
29 maja 2010r. o 0:24
Grzdylu , połóż się , Ty już śnisz :D
Dobranoc :D

3186
#arturkedzia nieaktywny
29 maja 2010r. o 0:25
GoSiaM napisał(a): O, nie ma mowy o ryczeniu Artur , zobacz jak ja szczerzę zęby :D

Jakoś nie chce mi się śmiać a raczej nie mam siły. Zaraz spadam a to na dobranoc dla Wszystkich :

Marzenia kiedyś się spełnią albo nie ale nikt Nam ich nie odbierze. I jak tu nie ryczeć .........

Dobranoc Wszystkim.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza