Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
29 maja 2010r. o 0:25
:)

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
29 maja 2010r. o 0:29
Artur , przestań , bo i mnie zaczęło brać coś :/ ja wiem , że są takie chwile , tak ciężkie i trudne , ja to wiem .....
Ale później znowu świeci słońce , znowu jest dobrze :) mam nadzieję, że jutro będziesz się uśmiechał . A do popłakania polecam to , na mnie działa i to bardzo .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3347
29 maja 2010r. o 0:44
dobranoc

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
2945
Mgosia
29 maja 2010r. o 0:44
Artur , muszę przyznać , ze teraz zaczynam się o Ciebie martwić :/ i trudno mi położyć się spać , gdy Ty jesteś smutny . Kurcze gdybym miała taką moc , siłę , żeby coś zrobić .....cokolwiek , żebyś nie był smutny ...

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
29 maja 2010r. o 1:50
GoSiaM napisał(a): Artur , muszę przyznać , ze teraz zaczynam się o Ciebie martwić :/ i trudno mi położyć się spać , gdy Ty jesteś smutny . Kurcze gdybym miała taką moc , siłę , żeby coś zrobić .....cokolwiek , żebyś nie był smutny ...

To dobrze że nie jestem sam każdy chory tak powinien żyć no ale to niestety jeszcze rzadkość. Gosia nie martw się jest ok. jak każdy miewam różne nastroje. Życie często widzimy w czarnych barwach za to marzenia zawsze są kolorowe . Fakt teraz często marzę i wszystkim to polecam bo jak się tak mocno czegoś pragnie to czasem nawet się to spełni. Wiem bo ostatnio parę marzeń mi się spełniło. A to dedykuję jako przesłanie dla wszystkich marzycielek i marzycieli :

&feature=related

Dobranoc Gosiu i Grzdylu. Dobranoc Wszystkim.
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
29 maja 2010r. o 9:09
arturkedzia napisał(a):

A gdzie mój najlepszy wnuk Walduś ?
a o wnuczke to już się nie zapyta ;( :|

Tylko Ty:*
3347
29 maja 2010r. o 9:42
kapeluszka19 napisał(a):
arturkedzia napisał(a):

A gdzie mój najlepszy wnuk Walduś ?
a o wnuczke to już się nie zapyta ;( :|

Ja się zapytam wnuczki :>
Gdzie łaziłaś wieczorem?? :>
Czy może seks-iłaś się :P :P ?

3309
#Navi nieaktywny
29 maja 2010r. o 10:11
Ciapeluszka wzięła sobie urlop wieczorem od Bolca:)a Ty od razu zbereźne myśli masz:P:P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza