Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4350
#ScaN nieaktywny
1 czerwca 2010r. o 15:45
No mam nadzieję Navi :> pozostanę tajemniczy.. :D

'Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.. '
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3225
#erjotka nieaktywny
1 czerwca 2010r. o 15:46
No i będą domysły :D

Do "ja": nie wiemy o czym mówisz, proszę o szczegóły, ale jak to Navi powiedziała świata nie zbawimy :)
3118
#sylvia nieaktywny
1 czerwca 2010r. o 15:54
arturkedzia napisał(a):
Navi napisał(a): http://Dopiero teraz dostrzegliśmy co mogliśmy stracić:D Artur żyjesz??:D

Witam Wszystkich !

Navi żyje żyje ale co to za życie bez ,,Coś się kończy ........ itd. i Bolec-info he he oj smutno by mi było pewnie bym się rozpił he he .

Sylwia Arturku ? dziękuję a czymś sobie na to zasłużyłem ?

Ale mi też ten czas się dzisiaj dłużył dobrze że miałem z kim pogadać.

Zraniona Gosia dzięki za pogaduchy a teraz przydałaby się pogoda to byśmy coś pomyśleli o ćw. u mnie he he.

O rany to już tak późno ? Spadam a to na dzień dobry :

&feature=related

To coś dla Grzdyla i Hegemona. Dobranoc Wszystkim.

Dzień dobry Arturze :* Arturku było za to że miło mi się z tobą rozmawia :) Ja też uwielbiam Metallicę :D

Dopisane 01.06.2010r. o godz. 15:54:

Witam wszystkich tu obecnych :)
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
1 czerwca 2010r. o 15:57
Navi! kto to?:D

Tylko Ty:*
3225
#erjotka nieaktywny
1 czerwca 2010r. o 15:57
No jak to kto?? No ScaN przecież :D
~ja niezalogowany
1 czerwca 2010r. o 16:02
erjotka napisał(a): No i będą domysły :D

Do "ja": nie wiemy o czym mówisz, proszę o szczegóły, ale jak to Navi powiedziała świata nie zbawimy :)

Po prostu chciałam z kimś pogadać.O co tu chodzi?Co wy prócz siebie nic już nie widzicie? Kurde to po co się publicznie żalicie jak wam żle skoro wiecie że nikt wam nie pomoże'' bo
świata nie zmienisz''właśnie przez takie głupie myślenie nie zmienisz.A ja dalej będę jechała cwaniaczkom przynajmniej mi ulży.Wolność słowa

Zmoderowano 01.06.2010 godz.23:13 - powód: brak kulktury (sentinel)
3309
#Navi nieaktywny
1 czerwca 2010r. o 16:13
Już Ci ulżyło??to dobrze:D prowokacja taka mała z Twojej strony, ojoj płakać zaczniemy:D
ScaN to ScaN :D wiem kto to, ale nie powiem:D
4350
#ScaN nieaktywny
1 czerwca 2010r. o 16:19
haa chcielibyście wiedzieć :D to tajemnica :> Moja i Navi ;P

'Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.. '
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza