Navi napisał(a): Już Ci ulżyło??to dobrze:D prowokacja taka mała z Twojej strony, ojoj płakać zaczniemy:DTo płacz ja nie mam nad czym młoda jestem nie brzydka zdrowa i raczej dobrze mi się powodzi przy tym mam drugą połówkę to płakać nie muszę tylko raczej zastanawiam się do czego takie mędzenie zmierza.Po prostu mam serce i rozum że mnie to boli co się dzieje kiedy po was wszystko spływa bo takie nieszczęście że ktoś tam wyjeżdża na 6 tygodni to świat się zawali bo nie będzie komu o pierdołach pisać.
ScaN to ScaN :D wiem kto to, ale nie powiem:D
FRANCA napisał(a): prawie tydzień czasu mi zajeło,żeby prześledzić To forum :| i tak się zastanawiam jak ta osoba żyje z taką świadomością ,że wyrządziła tak wielką krzywdę drugiej Osobie :> jestem z Panem,Panie Arturze :*Franca opiernicz dostaniesz od Artura:P:P za tego Pana:P:P
Navi napisał(a): Nie rozśmieszaj mnie:D Masz wszystko koleżanko oprócz przyjaciół...przeczytałaś coś u Nas, nie w sumie pojęcia o czym i wypowiadasz się...w takim razie ok, takie pytanie do czego na naszym temacie dążysz??Dopisane 01.06.2010r. o godz. 16:36:Akurat na brak przyjaciół to nie narzekam,a nie czytałam bo muszę mieć czas dla przyjaciół.No sorki weszłam grzecznie ale komentarze w stylu''bo się rozpłaczę'' podniosły mi ciśnienie.Ale tytuł znam początek też rozwlekłą brazylianę z cudzego nieszczęścia zrobiliście i urwał mi się wątek.I do niczego nie dążę na waszym temacie tylko chciałam wam poprzytakiwać :]FRANCA napisał(a): prawie tydzień czasu mi zajeło,żeby prześledzić To forum :| i tak się zastanawiam jak ta osoba żyje z taką świadomością ,że wyrządziła tak wielką krzywdę drugiej Osobie :> jestem z Panem,Panie Arturze :*Franca opiernicz dostaniesz od Artura:P:P za tego Pana:P:P
GoSiaM napisał(a):
Skan no powiedz kim jesteś , no przyznaj się :P albo nie , lubię takich tajemniczych :D
FRANCA napisał(a): prawie tydzień czasu mi zajeło,żeby prześledzić To forum :| i tak się zastanawiam jak ta osoba żyje z taką świadomością ,że wyrządziła tak wielką krzywdę drugiej Osobie :> jestem z Panem,Panie Arturze :*Cześć FRANCA widzę że mamy ten sam tok myślenia nawet w innych sprawach na forum ogłoszenia i też chciałam się wprosić na pogaduchy ale mnie na wejściu zrugali może ci się uda