Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
1 czerwca 2010r. o 17:40
Do... Ja , toż przecież mówię do licha jak , chcesz , jak Ci się podoba , to bądź tu z nami :)

No i teraz mój hymn :D chyba z całe dwa dni nie dodawałam :D

&feature=player_embedded#!

Dopisane 01.06.2010r. o godz. 17:40:

Eri , kit z przerwą :D grunt , że nasz bolec jako tako zipie , bo jak by to był już koniec ...... to ja nie wiem co to by było ;( Wczoraj zdałam sobie sprawę z tego, ile ta stronka dal mnie znaczy i ile znaczycie Wy wszyscy :/

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3225
#erjotka nieaktywny
1 czerwca 2010r. o 17:42
Nooo ja już też się martwiłam :/
Ale mi tu chodzi o przerwę w pisaniu mojej mgr :/
Normalnie juz nie mogę, nie daję rady :(
2945
Mgosia
1 czerwca 2010r. o 17:48
Eri , zrób chwilowy odpoczynek , idź na spacer , ale w jakieś spokojne miejsce , po obcuj z przyrodą i zobaczysz wtedy pójdzie Ci o wiele lepiej :) Odpoczynek w kawiarni, czy w jakimś hucznym miejscu, nie przyniesie, żadnego dobrego efektu :)
A przecież wiesz , że od czasu, do czasu mam rację ;)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
1 czerwca 2010r. o 18:09
Tylda najpierw sama atakuje, a później ma do mnie pretensje, że odpłacam tym samym :> to się zdecyduj albo się kochamy, albo nienawidzimy:)
zastanawiam się co bym robiła gdyby Bolca nie było??chyba bym umarła :|
3225
#erjotka nieaktywny
1 czerwca 2010r. o 18:36
GoSiaM napisał(a): Eri , zrób chwilowy odpoczynek , idź na spacer , ale w jakieś spokojne miejsce , po obcuj z przyrodą i zobaczysz wtedy pójdzie Ci o wiele lepiej :) Odpoczynek w kawiarni, czy w jakimś hucznym miejscu, nie przyniesie, żadnego dobrego efektu :)
A przecież wiesz , że od czasu, do czasu mam rację ;)

Oj Gosia, byłam, byłam, ale już wysiadam :/
2945
Mgosia
1 czerwca 2010r. o 21:33
Ja przez ten bolec, dostanę choroby filipińskiej :| :D

Zmoderowano 01.06.2010 godz.22:48 - powód: podwójny post :) (sentinel)

3309
#Navi nieaktywny
1 czerwca 2010r. o 23:05
Tak się nudzę bez Bolca, że zwariować można:D
2945
Mgosia
1 czerwca 2010r. o 23:08
No :> :> :> :> :> :> :>
Ale właśnie, tak miło zaczęłam wspominać sobie, z jednym kolegą ...... :D jak to było dawno temu :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza