Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
11 sierpnia 2010r. o 22:54
Bo my całuśne dziewczyny jesteśmy:D z murzyńskimi warami:P:P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
11 sierpnia 2010r. o 22:56
Ojoj, ale sie teraz zareklamowałaś :D

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
3309
#Navi nieaktywny
11 sierpnia 2010r. o 22:58
No cała prawda o Nas:D:D
4206
11 sierpnia 2010r. o 23:00
Brakowało mi tych waszych pogawędek :) Odstresowują mnie :)

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
3309
#Navi nieaktywny
11 sierpnia 2010r. o 23:01
Gdzie byłaś jak Cię nie było?? :>
3046
#sentinel nieaktywny
11 sierpnia 2010r. o 23:02
arturkedzia napisał(a): To niech w drodze powrotnej do mnie na kawę zajadą oczywiście jak będą mieli czas to byśmy się poznali z Dankanem. Powiedz Sentiemu.

Niestety Arturze ale wybraliśmy krótszą i mniej uczęszczaną trasę, przez Ocice i Gościszów.
Tak, jak Gosia pisała, dzięki pomocy Agnieszki i Piotra z Leśnej, udało nam się dotrzeć do najbardziej potrzebujących ludzi. Tych , do których nikt nawet nie zaglądał.
Wierz mi, uśmiech na ich twarzach, gdy zobaczyli nas z masą jedzenia i potrzebnych środków czystości - bezcenny. :)
Na prywatnej wiadomości masz link do fotek, które robiłem na miejscu.

GG 2563898
4206
11 sierpnia 2010r. o 23:08
Navi napisał(a): Gdzie byłaś jak Cię nie było?? :>

Oj, w długiej podróży. Jestem juz daleko od Was, ale sercem bardzo blisko :)

Dopisane 11.08.2010r. o godz. 23:08:

sentinel napisał(a): Niestety Arturze ale wybraliśmy krótszą i mniej uczęszczaną trasę, przez Ocice i Gościszów.
Tak, jak Gosia pisała, dzięki pomocy Agnieszki i Piotra z Leśnej, udało nam się dotrzeć do najbardziej potrzebujących ludzi. Tych , do których nikt nawet nie zaglądał.
Wierz mi, uśmiech na ich twarzach, gdy zobaczyli nas z masą jedzenia i potrzebnych środków czystości - bezcenny. :)
Na prywatnej wiadomości masz link do fotek, które robiłem na miejscu.

Straszne jest to, że wiele ludzi boi sie pomocy, bo niestety są tacy, co żerują na nieszczęściu innych. Wielki szacun dla Was. Wielu potrafi tylko mówić, a dupy nie ruszą.

Zmoderowano 11.08.2010 godz.23:14 - powód: zwielokrotniony post :) (sentinel)

Zmoderowano 17.08.2010 godz.17:08 - powód: (kazimierz)

2945
Mgosia
11 sierpnia 2010r. o 23:10
Kurde Makowa ratuj, bo nie mogę znaleźć dla Moniki filmiku, jak Ferdek z Paździochem kłócą się o WC :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy