Takze my - Kasia, Agatka i ja chcielibysmy zlozyc Tobie najlepsze zyczenia urodzinowe - moze troszke spoznione, ale szczere.
Zyczymy Ci wszystkiego najlepszego, aby Twoje marzenia zawsze sie spelnialy!
Zyczymy Ci abys na co dzien mial w sobie tak wiele tej pozytywnej energii, ktora zarazasz tez ludzi w swoim otoczeniu (i tutaj na Bolcu), aby grono Twoich (wspanialych) przyjaciol powiekszalo sie z kazdym dniem!
Cieszymy sie ze nadal jestes tu z nami - na Bolec.Info :-)
Mamy nadzieje, ze juz niedlugo bedziemy mogli sie spotykac na zywca ;-))
Pozdr,
emem, qki & agatka
Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Gosiu i Pawle:
Abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce,
Zawsze uśmiechnięci,
zawsze razem,
zawsze pewni swoich uczuć.
Niechaj los Wam sprzyja, niosąc powodzenie.:*
[img=1284135739_ox825uu.jpg]
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
A o rocznicy niezwykłej , bogatej w ekscytujące momenty znajomości ze mną, nie pamiętała :>
Nie pamiętała równiez o okrągłej rocznicy z okazji 50-tego pogodzenia się, ściśle związanego z okrągłą rocznicą 50-tej różnicy zdań :> :D
Myślałem , że jestem równie ważny, a może nawet ważniejszy w Twoim życiu niż ON :>
Niemniej znalazłem stosowna piosenkę na 16-tą rocznicę :P
:D paskudo jedna, druga rocznica naszej wścieklej znajomości, jest bodajże w listopadzie :P ale nie pamiętam już którego :D ale o pierwszej oczywiście nie pamiętałeś :> i nawet goździka mi nie dałeś :| ;(
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.