Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2951
#Anonim2951 nieaktywny
29 października 2010r. o 22:33
W pewnym wieku trudno o zmianę zainteresowań Artur : )

Spadam, dobranoc : )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
29 października 2010r. o 22:35
a ja sobie tu zerkam raz na jakis czas i...panna do mnie napisała:D no popatrz jak by priv nie było cholero jedna:P
a tak przy okazji arturze to ostatni b czesto przelatywałem przez Rad... bo słuzbowe wyjazdy do Lubania sie zdarzyły:)
Pozdrawiam serdecznie Ciebie jak i obecna ekipe która napedza ten temat a przede wszystkim Ciebie!!!!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
30 października 2010r. o 0:36
TOjsienka napisał(a): WITOOOJCIE WITOOJCIE :) Cio tam?No fajniusia pogoda tym bardziej że dzisiaj latałam jak perszing.Zastanawiam się kto dzisiaj do mnie wysłał smska bo nie miałam czasu odpisać i odebrałam telefon z reklamacji i już smsa nie mam bo się nie zapisał.No która chciała iść ze mną do paryżewa?HEEEE ?? ?? :|

Tojjsienko jak Cię obserwuję to Ty ciągle masz tyle energii niezależnie od pogody he he.

Dopisane 29.10.2010r. o godz. 22:45:

hemi napisał(a): a ja sobie tu zerkam raz na jakis czas i...panna do mnie napisała:D no popatrz jak by priv nie było cholero jedna:P
a tak przy okazji arturze to ostatni b czesto przelatywałem przez Rad... bo słuzbowe wyjazdy do Lubania sie zdarzyły:)
Pozdrawiam serdecznie Ciebie jak i obecna ekipe która napedza ten temat a przede wszystkim Ciebie!!!!

Hej Hemi ! Wł. wyżej nap. Pannie że jesteś facetem . No to w moich str. byłeś a chodniki widziałeś ? Zaraz na początku nich mieszkam. Na dializy jeździłeś czy w innych spr.?

Dopisane 30.10.2010r. o godz. 00:36:

m
Kava napisał(a): Dziś minął rok, odkąd jestem użytkownikiem tego portalu. Przez cały ten czas poznałam (i nadal poznaję) wyjątkowych ludzi. A wszystko zaczęło się od tego tematu, od Artura.
Wszystkim - dziękuję.. :)
Artur - Tobie szczególnie. Przez miniony rok wiele się nauczyłam, spokorniałam. Miałeś w tym bardzo duży udział.

Rób dalej to co do tej pory. Wlewaj w serca nadzieję, ucz wiary i pokory. Pomagaj dostrzegać piękno dnia codziennego.. Po prostu bądź..

Miło mi. Wiesz myślę że moją rolą było tylko Cię wspierać bo tak naprawdę tą przemianę i to wszystko co osiągnęłaś zawdzięczasz swemu uporowi i ciężkiej pracy. Każde z Nas realizuje swój plan więc :

3655
#Kava nieaktywny
30 października 2010r. o 0:47
arturkedzia napisał(a): Wiesz myślę że moją rolą było tylko Cię wspierać bo tak naprawdę tą przemianę i to wszystko co osiągnęłaś zawdzięczasz swemu uporowi i ciężkiej pracy. Każde z Nas realizuje swój plan

Artur - to Twoje "tylko" wsparcie niesamowicie dużo mi dało. Mobilizowałeś, wskazywałeś właściwą drogę. Cały czas czuwałeś. Za to jestem i będę Ci wdzięczna.
3118
#sylvia nieaktywny
30 października 2010r. o 1:29
Witaj Arturze :* :* :* Właśnie wróciłam :D Wytańczyłam się że ho ho :D :P Towarzystwo też mi dopisało :* a teraz zmykam spać bo jestem zmęczona i zaczyna mnie znowu głowa boleć :/ Dobranoc
3186
#arturkedzia nieaktywny
30 października 2010r. o 2:21
sylvia napisał(a): Witaj Arturze :* :* :* Właśnie wróciłam :D Wytańczyłam się że ho ho :D :P Towarzystwo też mi dopisało :* a teraz zmykam spać bo jestem zmęczona i zaczyna mnie znowu głowa boleć :/ Dobranoc

Cieszę się. Ok. dobrze że bezpiecznie wróciłaś. Miłych snów . Dobranoc.

Dopisane 30.10.2010r. o godz. 02:03:

Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Wiesz myślę że moją rolą było tylko Cię wspierać bo tak naprawdę tą przemianę i to wszystko co osiągnęłaś zawdzięczasz swemu uporowi i ciężkiej pracy. Każde z Nas realizuje swój plan

Artur - to Twoje "tylko" wsparcie niesamowicie dużo mi dało. Mobilizowałeś, wskazywałeś właściwą drogę. Cały czas czuwałeś. Za to jestem i będę Ci wdzięczna.

Nie mogłem Ci odp. bo mi sterowanie z głowy spadło. Trochę się czerwienię od tych komplementów. Musimy to kontynuować bo to działa w obie strony ale uważaj bo ja czasem do lasu lubię zboczyć tak na spacer he he

Dopisane 30.10.2010r. o godz. 02:21:

zraniona napisał(a): Jowitka,chyba ty zamowilas taki fajowy ranek ;) Witam tu wszytskich i Ciebie Panie Arturze :* Cos Tojcia sie opoznia nam :>

Ranna musicie jakieś atrakcje dla Mikołaja też wymyśleć to Pannazdzieckiem szybciej się zgodzi bo narazie to widzę że chyba się wacha he he.

Zmykam już. Być może jutro mnie nie będzie bo mam mieć gości. Dobranoc Wszystkim.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 października 2010r. o 7:37
Dzień dobry Wszystkim.
Co , by tu nie mówić , to w twoim domku Arturze , ludzie znajdują swoje lepsze cechy czarakteru i zaczynaja stosować je w życiu. Artur , jeśli pozwolisz , skorzystam z Twojej gościnnej strzechy i wprowadzę taki mały temacik – dylemacik. Chciałbym spytać swoich internetowych przyjaciół. Jak myślicie , co jest lepsze , tworzenie własnego wizerunku , czy szczerość i otwartość w kontaktach z drugim człowiekiem. Pytanie niby banalne , ale po ostatnich kilku dniach zbaraniałem i chciałbym się upewnić.
Artek z mikołaja jednak nici , ja wiem , że Ty dałbyś radę , że przypomnę 140 pielęgniarek , ale dla mnie to ponad siły , uszczęśliwić w jedną noc tyle dzieciaczków prezentami.
Miłego dnia i dobrej zabawy wieczorem Wszystkim i Tobie Arturze.
:D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3145
#hemi nieaktywny
30 października 2010r. o 8:39
dzien dobry:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza