Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3225
#erjotka nieaktywny
30 października 2010r. o 11:26
Witam.

Arturze - Sylwia mnie wczoraj zasmuciła wiadomością, że Ty jesteś smutny ... Zrobiło mi się przykro, bo dowiedziałam się, że jestem w pewnej części powodem tego smutku. A szczególnie brakuje Ci tu moich, i nie tylko, postów.
Przestałam pisać nie dlatego, że Gosia podjęła taką czy inną decyzję... Nie dlatego, że Senti pokazał co tak naprawdę o mnie myśli.... Nie dlatego, że napisałam co ja uważam na temat Moniki, co napisałam Gosi na gg, na temat obłudy itd....
Przestałam pisać, bo po prostu poczułam, że ktoś nie chce bym tu pisała, a ja nie lubię pchać się na siłę tam, gdzie mnie nie chcą ...
Nie bądź smutny. Brak moich postów niczego nie zmienia - nadal jesteś dla mnie ważnym człowiekiem, od którego wciąż uczę się pokory i radości z każdej chwili. Bardzo wiele rzeczy zrozumiałam dzięki Tobie -jestem Ci za to bardzo, bardzo wdzięczna. Czytam codziennie wszystkie posty, które zostają tu popełnione, więc jestem na bieżąco :)
Pozdrawiam Cię serdecznie, uśmiechaj się tak jak do tej pory :*

Dopisane 30.10.2010r. o godz. 11:26:

Pannazdzieckiem napisał(a): Chciałbym spytać swoich internetowych przyjaciół. Jak myślicie , co jest lepsze , tworzenie własnego wizerunku , czy szczerość i otwartość w kontaktach z drugim człowiekiem. Pytanie niby banalne , ale po ostatnich kilku dniach zbaraniałem i chciałbym się upewnić.

Pytanie jest do przyjaciół Panno - ale jakoś uważam, że warto się na ten temat wypowiedzieć, choćby nikt tego nie przeczytał.

Wizerunek tworzymy zawsze na podstawie własnych zachowań, wierzeń, poglądów, itd... Wizerunek internetowy nie może nam jednak przedstawiać obrazu danej osoby.
Wychodzę z założenia, że człowiek zawsze powinien być szczery wobec innych, choćby nie wiem co. A jeśli nie potrafi powiedzieć "nie lubię" czy coś podobnego, to niech chociaż w jakiś sposób to pokaże.
Ludzie powinni ze sobą rozmawiać, dużo rozmawiać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4560
#Wiolizna nieaktywny
30 października 2010r. o 13:10
czesc Wam. Sluchajcie, gdzie mozna umyc auto i posprzatac w srodku oprócz CPN? Chodzi mi o myjnie reczną, albo takie odkurzacze gdzie sie wkrzuca pare groszy. Albo moze zna ktos odludne miejsce gdzie mozna samemu posprzatac? Bo chyba pod blokiem nie wolno prawda? :|

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
~nieznajomy niezalogowany
30 października 2010r. o 13:33
Cześć.wiem,że koleżanka myła samochód na Kościuszki na przeciwko Z.C.i była zadowolona.nie wiem ile płaciła.
3676
#MiniMini nieaktywny
30 października 2010r. o 14:48
na brico masz myjnie samoobsługowa wrzucasz pieniażki i jedziesz;)ale tamni ma chyba odkurzacza;(
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 października 2010r. o 16:26
Ja przeczytałem Erjotko , ponieważ zadałem pytanie.
Jeśli nie masz nic przeciwko temu , od dzisiaj noszę tytuł Twojego internetowego przyjaciela , a więc Twoje wątpliwości są nie na miejscu. Przebywam od jakiegoś czasu w domku Artura za namową , innej mojej internetowej przyjaciółki z którą jesteś w obecnej chwili w drobnej animozji. Ufam , że ten stan szypko minie. I dziękuję Ci za odpowiedź na mój dylemacik. Szukałem potwierdzenia dla swojej postawy , szczerość , a nie tworzenie sztucznej postaci dla osiagniecia celu . Jeszce raz dziękuję i proszę odzywaj się częściej.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3655
#Kava nieaktywny
30 października 2010r. o 16:45
arturkedzia napisał(a):
Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Wiesz myślę że moją rolą było tylko Cię wspierać bo tak naprawdę tą przemianę i to wszystko co osiągnęłaś zawdzięczasz swemu uporowi i ciężkiej pracy. Każde z Nas realizuje swój plan

Artur - to Twoje "tylko" wsparcie niesamowicie dużo mi dało. Mobilizowałeś, wskazywałeś właściwą drogę. Cały czas czuwałeś. Za to jestem i będę Ci wdzięczna.

Nie mogłem Ci odp. bo mi sterowanie z głowy spadło. Trochę się czerwienię od tych komplementów. Musimy to kontynuować bo to działa w obie strony ale uważaj bo ja czasem do lasu lubię zboczyć tak na spacer he he

Sterowanie z głowy spadło? Pewnie z wrażenia :D
Z chęcią będę kontynuować to, co zaczęliśmy.
Tak na marginesie – chętnie znajdę się z Tobą w tym lesie :D
Trzymaj się – buziaki!

Dopisane 30.10.2010r. o godz. 16:45:

Pannazdzieckiem napisał(a): Jak myślicie , co jest lepsze , tworzenie własnego wizerunku , czy szczerość i otwartość w kontaktach z drugim człowiekiem.

Wszystko zależy, jakim jesteś człowiekiem i jaki cel chcesz osiągnąć.

Na Twoje pytanie mogę jedynie odpowiedzieć z własnego punktu widzenia.
Stawiam na szczerość.
Dla mnie ważna jest akceptacja mojej osoby taką jaka ona jest w rzeczywistości, a nie stworzonej na potrzeby chwili.
Będąc szczerym z innymi jesteś szczery sam ze sobą.

Zmoderowano 30.10.2010 godz.21:31 - powód: mały rozpie*dolik ;-) (dotka)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 października 2010r. o 17:29
Dziekuję Kavo, drugi głos po stronie szczerości. Senti weź to proszę , cholera zmoderuju , bo ciężko przeczytać.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Kava niezalogowany
30 października 2010r. o 17:31
Popieram - do moderacji.
Jakiś chochlik się wkradł. Na podglądzie było ok.

Wybaczcie ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.