Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 0:32
Kava napisał(a): Zdrowiej, zdrowiej Artur! :D
Czekam z niecierpliwością :D

No muszę i to szybko bo jeszcze wyczerpie się Twoja cierpliwość. Narazie wszystko idzie zgodnie z planem trzymam dietę i powoli poprawa następuje. A gdzie znalazłaś to zdjęcie ?

Zmoderowano 09.12.2010 godz.18:09 - powód: Cytowanie (Hegemon)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 0:40
Artur - moja cierpliwość ma się dobrze :D
Jest jej dość sporo, więc możesz być spokojny :D

Najważniejsze to byś Ty czuł się coraz lepiej :)

A zdjęcie wyszperała Makowa Panienka. Póki co jest dostępne w BolecAlbumie.
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 1:03
Kava napisał(a): Artur - moja cierpliwość ma się dobrze :D
Jest jej dość sporo, więc możesz być spokojny :D

Najważniejsze to byś Ty czuł się coraz lepiej :)

A zdjęcie wyszperała Makowa Panienka. Póki co jest dostępne w BolecAlbumie.

Ok. to będę spokojnie się kurował. Jeśli to tylko zapalenie to poprawa napewno nastąpi dość szybko gorzej jak to coś gorszego ale narazie niedopuszczam do siebie takiej myśli.

No tak czyt. Wasze komentarze wtedy byłem w dobrej formie.
3655
#Kava nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 1:07
arturkedzia napisał(a): niedopuszczam do siebie takiej myśli

I o to chodzi Artur! :*

Dobrej nocy :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 2:27
erjotka napisał(a): Panienko - dziękuję :*

Witajcie wszyscy ...

Arturze - to już trwa jakiś czas... chciałam żeby było dobrze ale widocznie za bardzo się starałam i za dużo tego serducha w to włożyłam.
A Ty kochany wracaj już do tego zdrowia, kamienie wypluj i będzie dobrze :*

Czyli moje sugestie są trafne co do starania to jeśli druga str. się nie stara to nie trać czasu i energi bo ten ktoś nie docenia Ciebie ani Twoich starań. Przypuszczam że doceni dopiero kiedy Cię straci . Erjotko więcej odwagi jesteś młoda i powinnaś żyć pełnią życia uśmiechać się a nie obwiniać się za czyjeś fochy. :* :* :*

Byłoby super gdyby tą Twoją metodę z kamieniami można by było zastosować. Wypluć i po robocie.

Dopisane 09.12.2010r. o godz. 02:27:

Pannazdzieckiem napisał(a): O ! Protestuje ! Popieprzony świat , wszystko to , co najciekawsze dzieje się za kulisami . Jak prowadziliście negocjacje na forum , to mogłem się chociaż czegoś nauczyć , choćby samej sztuki konwersacji , a tak , co ja będę miał z tej Waszych gadaniny:D
Witam Wszystkich , starym zwyczajem , a Ciebie Arturze szczególnie. Buziaczka niestety nie dostaniesz , bo preferuję , podobnie jak Ty , płeć przeciwną. :D

Pannozdzieckiem oj tam oj tam wiesz przecież że w negocjacjach część rozmów jest jawna i tak nadal będzie bo przecież wszystkim nam chodzi o to by miło i sympatycznie spędzać tu czas, natomiast kluczowe decyzje zawsze podejmowane są w intymnej atmosferze i głębokiej konspiracji. Zaufanie i dyskrecja to podstawa owocnych negocjacji he he. Myślę że Kava też to potwierdzi. Zgadzam się z Tobą w pełni i dlatego też buziaków Ci nie przekażę.

Hegemonie jak zapewne wiesz chińska medycyna jest najstarsza dlatego ma takie skuteczne metody.

Witaj Jowito miłego dnia Ci życzę.

Sylwia a Tobie miłego wieczoru życzę.

Zmykam. Dobranoc Wszystkim :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 6:51
Witajcie.
Dobra Arturze , przyjmuję Twoja argumentację i wybaczam , a w związku z tym muszę niestety zrezygnować Kavo z korepetycji , które proponowałaś . Już nigdy nie bedę miał pewności , czy nie są one częścią ogólnego planu zbałamucenia Pannyzdzieckiem. :D Że się tak wyrażę , spisku przez Was knutego :D
Hegemonie , Wiolka ma czuja, nie? :D
Ale, ale , przypominasz sobie Hegemonie , gdzie pojechał mój przyjaciel , mówiąc masz tu klucze , bo chyba nie do tego gotyckiego domu i Białej Pani ?
Miłego dnia Wam życzę :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 13:08
Witam Arturze i cała reszta,miłego dnia :*

Dopisane 09.12.2010r. o godz. 13:08:

Och,żebyście widzieli jakie ja wygibasy dzisiaj w błocie,śniegu i na lodzie wyrabiałam :D Jak by to ktoś nagrał to miała bym główną nagrodę w "Śmiechu warte" :D Aż dziw,że kości całe,a tylko kolana obite i ręce troszkę zdarte :D :D Teraz mi się dobrze śmiać :D Babuszka odstawiła kankana pierwsza klasa :P Skąd we mnie tyle energii się wzięło to nie wiem :P
2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 18:05
Idąc dalej chińskim tropem,
próbowałeś już Artur skorzystać z akupunktury ?

P.S.
Panienko, Twoje zagadki z dnia na dzień zaczynają się robić coraz trudniejsze : )
Może i tym razem Wiolizna podpowie, bo jak do mnie piszesz o kluczach to zdecydowanie mam tylko jedno skojarzenie : )

Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza