Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 21:29
o , kur..... niezłe to było Hegemonie , wybacz nie bedę komentował , mowę mi odjęło i niedowład w palcach :D 1: 1 , jutro poślę Ci kolejną zagadkę :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 22:29
Pannazdzieckiem napisał(a): muszę niestety zrezygnować Kavo z korepetycji , które proponowałaś . Już nigdy nie bedę miał pewności , czy nie są one częścią ogólnego planu zbałamucenia Pannyzdzieckiem :D Że się tak wyrażę , spisku przez Was knutego :D

Jak sobie chcesz :> :D
Choć może zrobię Ci niespodziankę i po prostu zadzwonię :D
Nie znasz dnia ani godziny :D

arturkedzia napisał(a): w negocjacjach część rozmów jest jawna, natomiast kluczowe decyzje zawsze podejmowane są w intymnej atmosferze i głębokiej konspiracji. Zaufanie i dyskrecja to podstawa owocnych negocjacji he he. Myślę że Kava też to potwierdzi.

Artur - nie zostawiłeś mi już nic więcej do dodania :D

arturkedzia napisał(a): co do starania to jeśli druga str. się nie stara to nie trać czasu i energi bo ten ktoś nie docenia Ciebie ani Twoich starań. Przypuszczam że doceni dopiero kiedy Cię straci .

Artur - znów nie sposób się z Tobą nie zgodzić. Sama nie raz się zastanawiam, czy warto aż tak się starać. Bywa, że im więcej daję, tym więcej ktoś mi zabiera nie dając nic wzamian i praktycznie nic nie zostaje dla mnie.. Jedynie uczucie niespełnienia, wypalenia, zawodu. A nie tak powinno być.

Prawdziwe jest znalezione ostatnio przeze mnie zdanie:
>> W życiu najpierw na wszystko jest jeszcze za wcześnie, a później - po prostu - jest już zwykle na wszystko za późno..
~do Kavy niezalogowany
9 grudnia 2010r. o 22:46
:D ..

[img=1291931155_9xs96do.jpg]
3655
#Kava nieaktywny
9 grudnia 2010r. o 22:51
[img=1291931477_0jegv1o.jpg]
:D
~ niezalogowany
9 grudnia 2010r. o 23:56
A ja uwielbiam, i mocna kawe, i mocna kobiete.
~ niezalogowany
10 grudnia 2010r. o 0:02
~ napisał(a): A ja uwielbiam, i mocna kawe, i mocna kobiete.

To idź się lecz :>
3655
#Kava nieaktywny
10 grudnia 2010r. o 0:10
Dobranoc :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
10 grudnia 2010r. o 2:12
Pannazdzieckiem napisał(a): Witajcie.
Dobra Arturze , przyjmuję Twoja argumentację i wybaczam , a w związku z tym muszę niestety zrezygnować Kavo z korepetycji , które proponowałaś . Już nigdy nie bedę miał pewności , czy nie są one częścią ogólnego planu zbałamucenia Pannyzdzieckiem. :D Że się tak wyrażę , spisku przez Was knutego :D

Witam Wszystkich !

No i mamy kolejny atak zimy. U mnie padało wiało znów drugi dzień musiałem w domu siedzieć to nic. Ważne że idę do przodu ze zdrowiem
Pęcherz już mniej boli i samopoczucie mi się poprawia. Obym teraz tylko jakiegoś wirusa nie złapał bo sporo ludzi choruje na grypę. Dobrze że moi znajomi to wiedzą i jak chorują to mnie nie odwiedzają.

Pannozdzieckiem no coś Ty ja tam nie mam zamiaru spiskować bo wolę i lubię żartować. Myślę że Ciebie nie jest łatwo zbałamucić . Już prędzej Ty przy nas nauczysz się bałamucenia i później gdzieś sam to wykorzystasz .

Hegemonie przeżyłem w ciągu tych lat już wielu magików i wiele różnych zabiegów które miały poprawić mój stan.I tak była : akupresura elektro-akupunktura i akupunkturę też miałem robioną. Z tych zabiegów pomogła mi sporo elektro-akupunktura pobudzając mi mięśnie do pracy co poprawiło mi ogólnie trawienie i wydalanie a co za tym idzie komfort życia i samopoczucie. To wł. robił mi ten Irydolog . Gość naprawdę ma rozległą wiedzę w zakresie diagnozowania z tęczówki oka, zioło lecznictwa, homeopatii itp. rzeczy. Ma prawie trzydziestoletnią praktykę. Przyjeżdżał do mnie prawie 3 lata. On jako jedyny mi naprawdę coś pomógł bo reszta to byli sami kombinatorzy i magicy. Kiedyś byłem zielony w tych spr. ale teraz odrazu jestem w stanie szybko spr. zadając konkretne rzeczowe pyt. czy ktoś ma wiedzę czy tylko ściemnia. Zakończyliśmy współpracę bo nic więcej nie mógł mi pomóc ale do dziś stosujemy niektóre jego zalecenia i są naprawdę skuteczne czego ja na to jestem żywym dowodem.

Dopisane 10.12.2010r. o godz. 02:12:

Jowita napisał(a): Witam Arturze i cała reszta,miłego dnia :* Dopisane 09.12.2010r. o godz. 13:08:Och,żebyście widzieli jakie ja wygibasy dzisiaj w błocie,śniegu i na lodzie wyrabiałam :D Jak by to ktoś nagrał to miała bym główną nagrodę w "Śmiechu warte" :D Aż dziw,że kości całe,a tylko kolana obite i ręce troszkę zdarte :D :D Teraz mi się dobrze śmiać :D Babuszka odstawiła kankana pierwsza klasa :P Skąd we mnie tyle energii się wzięło to nie wiem :P

Jowito o to był kankan poł. z brek densem he he ale całe szczęście że to tylko tak bez większych urazów się skończyło. Trzeba uważać bo o nieszczęście nie trudno. Pozdrawiam.

Kavo jak zwykle znów się zgadzamy. Zdrowia i miłej pracy Ci życzę.

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim. :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo