Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Jowita niezalogowany
10 grudnia 2010r. o 6:59
Witam Arturze :* I wszystkich bolec. :* :) Tak,dziś gębą cieszy mi się od rana :) Czego Wam też moi mili życzę :)Cieszę się bardzo ,że zdrówko u Ciebie się poprawia Arturze. Pogoda znośna,kozaczok mnie dzisiaj ominął, ale cicho...bo to dopiero początek dnia. :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 grudnia 2010r. o 8:50
Zgodnie z tradycją również się przywitam . Czółko :D Wstałem dzisiaj lewą nogą , jak zwykle w dzień wypłaty ...... za dużo , żeby umierać i za mało żeby żyć. Mam nadzieję , że mój ponury nastruj Wam się nie udzieli. Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3655
#Kava nieaktywny
10 grudnia 2010r. o 10:17
Paniusia - nie jesteś sam - też tak mam :D

Artur - a to wczoraj.. z tym zdrowiem.. Ech - jak to się mówi "to był ostatni raz.. do następnego razu" :D

Miłego dnia :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
10 grudnia 2010r. o 17:58
Dobrze, że skorzystałeś Artur.
Natura ma jednak wielką moc : )

P.S.
Panienko, na prawdziwe mrowienie w palcach polecam Dimmu : )
Prezentowana wersja posiada pewne braki ( zwłaszcza basów ) ale chciałem abyś zobaczył jak chłopaki wyglądają "na żywo" : )

Czółko : )
3655
#Kava nieaktywny
11 grudnia 2010r. o 0:56
&feature=related :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 grudnia 2010r. o 2:06
Witam Wszystkich !

Pannozdzieckiem współczuję Ci tych finansowych rozterek ale jak Kava pisała nie jesteś sam też mam ten problem z ZUSEM bo bardzo mało płaci mi za leżenie he he ale już 15 lat jestem na wózku a po 15-tu latach Policji Wojsku i Paralitom przysługuje emerytura więc od stycznia przechodzę i dostanę podwyżkę . Ale mi się marzy no nie ? he he.
Niestety nic więcej nie zdążę Wam nap. bo muszę zmykać. Dobranoc Wszystkim
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 grudnia 2010r. o 8:37
Czołem obywatele :D Za za małą wypłatę kupiłem tak : DVD napęd do kompa , bo się zepsuł. Żarówę energooszczędną do oświetlenia pokoju , bo się zepsuła . Jarzeniówkę do oświetlenia kuchni , bo się zepsuła i samochód zdalnie sterowany dla małego , bo stary się zepsuł ( w tym ostatnim przypadku Senti był świadkiem) Jak myślicie , ile z tych rzeczy działa? Lubię zadawać zagadki Hegemonie. Ale , 2 : 1 dla Ciebie Hegemonie , Dimmu ......i wszystko jasne. A pamiętasz Kiss , Zagłobo :D Mam ograniczony dostęp do YT :D
Artek ....... Jesteś Wielki , ponieważ potrafisz połączyć .Śledziu jest z Ciebie dumny , podobnie , jak Pawłowski :D
Tradycyjnie , pomimo soboty Wszystkim miłego dnia :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5161
#Alma.Gemela nieaktywny
11 grudnia 2010r. o 10:48
Pannazdzieckiem napisał(a): Lubię zadawać zagadki 2 : 1 :D

A ja lubie szukac odpowiedzi :)
W moim i Rayona przypadku 1+1=1 :*

Witajcie , nas jak cos to zasypalo ;p

Lilith...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza