Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3655
#Kava nieaktywny
11 grudnia 2010r. o 21:30
Witajcie! :)

Padam. Nie mam siły na nic. Codzienne powroty z pracy po 21.00 oraz weekendy na uczelni dają o sobie znać.. Ani chwili wytchnienia. Dlatego dziś wcześniej pojawiam się i znikam.

Spokojnej nocy wszystkim!

Artur - buziaki! :* :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 grudnia 2010r. o 1:52
~Jowita napisał(a): Witam Arturze :* I wszystkich bolec. :* :) Tak,dziś gębą cieszy mi się od rana :) Czego Wam też moi mili życzę :)Cieszę się bardzo ,że zdrówko u Ciebie się poprawia Arturze. Pogoda znośna,kozaczok mnie dzisiaj ominął, ale cicho...bo to dopiero początek dnia. :*

Witam Wszystkich !

Jowito trochę się pośpieszyłem z tą oceną mego zdrowia bo wczoraj i dziś znów jest trochę kiepsko no ale jestem optymistą i wolę myśleć że będzie lepiej. O widzę że znasz nawet rosyjski taniec. Też go znam bo moja babcia była rosjanką. Ty dziś też jak Kava odpoczywasz czy zastrajkowałaś ? Ciekawe też co to z Sylwią i Erjotką się dzieje bo od dwóch dni się nie pokazują. Może jakiegoś wirusa złapały.

Hegemonie próbowałem wszystkiego co mogło by mi poprawić moją sytuację ale jak widać ruchowo niewiele to dało

Dopisane 12.12.2010r. o godz. 01:32:

Pannazdzieckiem napisał(a): Czołem obywatele :D Za za małą wypłatę kupiłem tak : DVD napęd do kompa , bo się zepsuł. Żarówę energooszczędną do oświetlenia pokoju , bo się zepsuła . Jarzeniówkę do oświetlenia kuchni , bo się zepsuła i samochód zdalnie sterowany dla małego , bo stary się zepsuł ( w tym ostatnim przypadku Senti był świadkiem) Jak myślicie , ile z tych rzeczy działa? Lubię zadawać zagadki Hegemonie. Ale , 2 : 1 dla Ciebie Hegemonie , Dimmu ......i wszystko jasne. A pamiętasz Kiss , Zagłobo :D Mam ograniczony dostęp do YT :D
Artek ....... Jesteś Wielki , ponieważ potrafisz połączyć .Śledziu jest z Ciebie dumny , podobnie , jak Pawłowski :D
Tradycyjnie , pomimo soboty Wszystkim miłego dnia :D :D :D

Paniusiu to i tak nieźle się obkupiłeś nawet tego białego wyręczyłeś. Syn pewnie zadowolony z autka ? a sobie co kupiłeś ?

Dopisane 12.12.2010r. o godz. 01:52:

Kava napisał(a): Witajcie! :)

Padam. Nie mam siły na nic. Codzienne powroty z pracy po 21.00 oraz weekendy na uczelni dają o sobie znać.. Ani chwili wytchnienia. Dlatego dziś wcześniej pojawiam się i znikam.

Spokojnej nocy wszystkim!

Artur - buziaki! :* :)

Zbieraj zbieraj siły bo po niedzieli będą Ci potrzebne chyba że zmieniłaś zdanie i chcesz zrezygnować z negocjacji. Mogę to zrozumieć jeśli się poddajesz he he.

Dzisiaj mnie może nie być. Miłej niedzieli Wszystkim Życzę :* :*
Dobranoc.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 grudnia 2010r. o 5:21
Witajcie , może jeszcze trochę za wcześnie , ale już Wam dobrze życzę :D
Arturze, no właśnie na tym polega zagadka , czemu to cholerne chińskie badziewie tak często się psuje, :| jak mam to wytłumaczyć sześciolatkowi ?? Ale ......... dałem radę , jako łącznościowiec z pod oka Pszczółki , poprawiłem chińską myśl techniczną i autko śmiga :D Za za małą wypłatę trzeba będzie jeszcze akumulatory kupić i jakoś damy radę . Sobie Arturze nic nie kupiłem ......... , no dobrze , flaszkę .... Kavy nie można kupić , zazdroszczę Ci.
Nawiasem , miłego dnia Wszystkim w domku Artura. :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3655
#Kava nieaktywny
12 grudnia 2010r. o 10:06
Witajcie! :)

Korzystam z chwili oczekując na zajęcia.. i zerkam co się tu wyprawia :> :D

arturkedzia napisał(a): Zbieraj zbieraj siły bo po niedzieli będą Ci potrzebne chyba że zmieniłaś zdanie i chcesz zrezygnować z negocjacji. Mogę to zrozumieć jeśli się poddajesz he he.

Ja miałabym się poddać? :| Artur - jak mogłabym zrezygnować w momencie, gdy atmosfera robi się coraz gorętsza? :D

Pannazdzieckiem napisał(a): Kavy nie można kupić, zazdroszczę Ci

Paniusiu - Ty jak coś czasem powiesz.. :| :D

Nie uważasz, że łatwo coś kupić? Tak po prostu? Ale czy czujesz wtedy satysfakcję?
Nie lepsza jest ona wtedy, gdy szukasz czegoś, wypatrujesz a gdy znajdziesz okazuje się, że wcale nie tak łatwo to zdobyć? Jednak gdy Cię to uda - wtedy to dopiero radość :D

Tylko rzeczy błahe przychodzą łatwo. O te cenne trzeba powalczyć.

Dobrego dnia! :)
5221
#Jowita nieaktywny
12 grudnia 2010r. o 10:07
Witam Arturze :* no i starym zwyczajem wszystkim też się kłaniam. :) Jakie wolne Arturze,kto by mi je dał w domciu :D Robota ciągle,jak nie przed to za tobą :D Ale i tak gęba mi się cieszy bo pospałam i zaraz kończę kawkę i idę coś pichcić na obiadek.
Zdrówka i jeszcze raz zdrówka Arturze :*
Miłego dnia wszystkim :)
3118
#sylvia nieaktywny
12 grudnia 2010r. o 12:04
witajcie :)
Witaj Arturze :* :* :* Zasmuciłeś mnie wiadomością że znowu źle się czujesz ;( My z Renią czekamy na Twój powrót do zdrówka żebyśmy mogły Cię odwiedzić :) Nie zaglądałyśmy przez weekend bo my znowu szalałyśmy :D :P A Renia dzisiaj pojechała na narty !! Ale ja jej zazdroszcze ;) Buziaczki Arturze i szybkiego powrotu do zdrówka :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 grudnia 2010r. o 12:42
Nie walczę , z założenia Kavo , przysłuchuje się negocjacjom :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3655
#Kava nieaktywny
12 grudnia 2010r. o 22:40
Pannazdzieckiem napisał(a): jako łącznościowiec :D

Pannazdzieckiem napisał(a): przysłuchuje się negocjacjom :D

:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.