Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 grudnia 2010r. o 2:26
Pannazdzieckiem napisał(a): Witajcie , może jeszcze trochę za wcześnie , ale już Wam dobrze życzę :D
Arturze, no właśnie na tym polega zagadka , czemu to cholerne chińskie badziewie tak często się psuje, :| jak mam to wytłumaczyć sześciolatkowi ?? Ale ......... dałem radę , jako łącznościowiec z pod oka Pszczółki , poprawiłem chińską myśl techniczną i autko śmiga :D Za za małą wypłatę trzeba będzie jeszcze akumulatory kupić i jakoś damy radę . Sobie Arturze nic nie kupiłem ......... , no dobrze , flaszkę .... Kavy nie można kupić , zazdroszczę Ci.
Nawiasem , miłego dnia Wszystkim w domku Artura. :D :D :D

Witam Wszystkich !

Ale mamy pogodę rano odwilż w południe śnieg a gdy wieczorem wyszłem na 15 min. zrobiła się gołoledź. A w tym tyg. znów będą mrozy i ma padać więc uważajcie w drodze do pracy.

Paniusiu chyba za wcześnie ale napewno nie za późno he he. Zgadzam się w pełni z Kavą że nie sztuka króliczka odrazu złapać tylko go gonić pokombinować pomęczyć się a gdy już się go złapie to dopiero zaczyna się zabawa he he. Zresztą tą sytuację można też odwrócić. Króliczek też może gonić a myśliwy pozorować ucieczkę i w końcu dać się złapać he he. Możliwości jest sporo to zależy kto co lubi robić.

Sylwia cieszę się że to nie wirusy były powodem waszej nieobecności. To masz ode mnie :* :* :*

Jowito teraz masz ciągle robotę a przed Świętami dopiero Ci się zacznie współczuję Ci. Żeby Ci ulżycz troszeczkę to masz :* :* :*

Dopisane 13.12.2010r. o godz. 02:26:

Kava napisał(a): Witajcie! :)

Korzystam z chwili oczekując na zajęcia.. i zerkam co się tu wyprawia :> :D

arturkedzia napisał(a): Zbieraj zbieraj siły bo po niedzieli będą Ci potrzebne chyba że zmieniłaś zdanie i chcesz zrezygnować z negocjacji. Mogę to zrozumieć jeśli się poddajesz he he.

Ja miałabym się poddać? :| Artur - jak mogłabym zrezygnować w momencie, gdy atmosfera robi się coraz gorętsza? :D
obrego dnia! :)

Kavo gorąco to dopiero będzie dobrze że mamy zimę bo atmosfera była by jak w tropikach he he. Miłego myślenia w pracy Ci życzę a to małe dodatki na ocieplenie tych myśli :* :* :* :*

Zmykam. Dobranoc Wszystkim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 grudnia 2010r. o 6:11
Łubu dubu , Łubu dubu , niech nam żyje , Prezes naszego klubu..... niech żyje nam! :D
Widzisz Prezesie Arturze z tym króliczkiem , to nie jest taka prosta sprawa. Trzeba mieć przynajmniej Twoją aparycję i zdolności negocjacyjne. Ja ilekroć uśmiechne się do jakiejś niewiasty , od razu zostaje spoirunowany wzrokiem , jak bym miał na czole napis Uwaga , Dziwny Człowiek ( wiadomo , że inaczej się nie da napisać :) ) I jak tu polować ? :D
Zdarza się jednak , sporadycznie , że uśmiech zostaje odwzajemniony. I wtedy jestem tak zaskoczony , że mi mowę odejmuje . I jak tu polować ? :D
Odnośnie zimy , też mam jej dość , a i dzieciakom sanki się znudziły.
Zyczę Wam wszystkim miłego poniedziałku , a Tobie Prezesie szczególnie :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Jowita niezalogowany
13 grudnia 2010r. o 10:39
Witam Arturze :* buźka też dla pozostałych :* Słonko wstało i pokazało w końcu swoją buzie :) Oby jak najdłużej cieszyło nas swoim uśmiechem od razu ma się lepszy humor ;) Pozdrawiam :*
3225
#erjotka nieaktywny
13 grudnia 2010r. o 15:26
Nie cieszyć się proszę, bo nóg nie połamałam :P
3118
#sylvia nieaktywny
13 grudnia 2010r. o 17:29
Witajcie :)
Witaj Arturze :* :* :* Dziękuję za telefon :* Jak zwykle poprawiłeś mi samopoczucie :) I cały tydzień milej będzie znieść :)
Erjo a Ty mnie nie strasz z tym łamaniem nóg :>
Miałaś instruktora wziąć!! :D
2951
#Anonim2951 nieaktywny
13 grudnia 2010r. o 18:14
Powiem tak Artur :

grunt, że główka pracuje : )

P.S.
Masz ciekawy dostęp do YT Panienko : )
Edytę ściąga ale KISS już nie ? : )

Czółko pozytywnie zakręceni : )

3118
#sylvia nieaktywny
13 grudnia 2010r. o 19:53
witaj Hegemonie :*

:D
2951
#Anonim2951 nieaktywny
13 grudnia 2010r. o 20:05
Witam silver : )

Czółko : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza