Pannazdzieckiem napisał(a): Witajcie , może jeszcze trochę za wcześnie , ale już Wam dobrze życzę :D
Arturze, no właśnie na tym polega zagadka , czemu to cholerne chińskie badziewie tak często się psuje, :| jak mam to wytłumaczyć sześciolatkowi ?? Ale ......... dałem radę , jako łącznościowiec z pod oka Pszczółki , poprawiłem chińską myśl techniczną i autko śmiga :D Za za małą wypłatę trzeba będzie jeszcze akumulatory kupić i jakoś damy radę . Sobie Arturze nic nie kupiłem ......... , no dobrze , flaszkę .... Kavy nie można kupić , zazdroszczę Ci.
Nawiasem , miłego dnia Wszystkim w domku Artura. :D :D :D
Witam Wszystkich !
Ale mamy pogodę rano odwilż w południe śnieg a gdy wieczorem wyszłem na 15 min. zrobiła się gołoledź. A w tym tyg. znów będą mrozy i ma padać więc uważajcie w drodze do pracy.
Paniusiu chyba za wcześnie ale napewno nie za późno he he. Zgadzam się w pełni z Kavą że nie sztuka króliczka odrazu złapać tylko go gonić pokombinować pomęczyć się a gdy już się go złapie to dopiero zaczyna się zabawa he he. Zresztą tą sytuację można też odwrócić. Króliczek też może gonić a myśliwy pozorować ucieczkę i w końcu dać się złapać he he. Możliwości jest sporo to zależy kto co lubi robić.
Sylwia cieszę się że to nie wirusy były powodem waszej nieobecności. To masz ode mnie :* :* :*
Jowito teraz masz ciągle robotę a przed Świętami dopiero Ci się zacznie współczuję Ci. Żeby Ci ulżycz troszeczkę to masz :* :* :*
Dopisane 13.12.2010r. o godz. 02:26:
Kava napisał(a): Witajcie! :)
Korzystam z chwili oczekując na zajęcia.. i zerkam co się tu wyprawia :> :D
arturkedzia napisał(a): Zbieraj zbieraj siły bo po niedzieli będą Ci potrzebne chyba że zmieniłaś zdanie i chcesz zrezygnować z negocjacji. Mogę to zrozumieć jeśli się poddajesz he he.
Ja miałabym się poddać? :| Artur - jak mogłabym zrezygnować w momencie, gdy atmosfera robi się coraz gorętsza? :D
obrego dnia! :)
Kavo gorąco to dopiero będzie dobrze że mamy zimę bo atmosfera była by jak w tropikach he he. Miłego myślenia w pracy Ci życzę a to małe dodatki na ocieplenie tych myśli :* :* :* :*
Zmykam. Dobranoc Wszystkim