Pannazdzieckiem napisał(a): Łubu dubu , Łubu dubu , niech nam żyje , Prezes naszego klubu..... niech żyje nam! :D
Widzisz Prezesie Arturze z tym króliczkiem , to nie jest taka prosta sprawa. Trzeba mieć przynajmniej Twoją aparycję i zdolności negocjacyjne. Ja ilekroć uśmiechne się do jakiejś niewiasty , od razu zostaje spoirunowany wzrokiem , jak bym miał na czole napis Uwaga , Dziwny Człowiek ( wiadomo , że inaczej się nie da napisać :) ) I jak tu polować ? :D
Zdarza się jednak , sporadycznie , że uśmiech zostaje odwzajemniony. I wtedy jestem tak zaskoczony , że mi mowę odejmuje . I jak tu polować ? :D
Odnośnie zimy , też mam jej dość , a i dzieciakom sanki się znudziły.
Zyczę Wam wszystkim miłego poniedziałku , a Tobie Prezesie szczególnie :D :D :D
sylvia napisał(a): Witajcie :)
Witaj Arturze :* :* :* Dziękuję za telefon :* Jak zwykle poprawiłeś mi samopoczucie :) I cały tydzień milej będzie znieść :)
Erjo a Ty mnie nie strasz z tym łamaniem nóg :>
Miałaś instruktora wziąć!! :D
arturkedzia napisał(a): ... najcenniejszy skarb ...
arturkedzia napisał(a): nie sztuka króliczka odrazu złapać tylko go gonić pokombinować pomęczyć się a gdy już się go złapie to dopiero zaczyna się zabawa he he. Zresztą tą sytuację można też odwrócić. Króliczek też może gonić a myśliwy pozorować ucieczkę i w końcu dać się złapać he he. Możliwości jest sporo to zależy kto co lubi robić.
Kavo gorąco to dopiero będzie dobrze że mamy zimę bo atmosfera była by jak w tropikach he he.
arturkedzia napisał(a): widać że z Kavy jest wytrawna negocjatorka
Pannazdzieckiem napisał(a): Kava pracuje i uczy się , nie odstapiła od negocjacji , jest po prostu chwilowo zmęczona.
Pannazdzieckiem napisał(a): nie mam z kim negocjować , tym bardziej , że nie umiem
Pannazdzieckiem napisał(a): Ja ilekroć uśmiechne się do jakiejś niewiasty , od razu zostaje spoirunowany wzrokiem , jak bym miał na czole napis Uwaga , Dziwny Człowiek ( wiadomo , że inaczej się nie da napisać ) I jak tu polować ?
Zdarza się jednak , sporadycznie , że uśmiech zostaje odwzajemniony. I wtedy jestem tak zaskoczony , że mi mowę odejmuje . I jak tu polować ?
Hegemon napisał(a):arturkedzia napisał(a): ... najcenniejszy skarb ...
Dbaj o niego bardzo starannie Artur : )
Kava napisał(a): [Kavo gorąco to dopiero będzie dobrze że mamy zimę bo atmosfera była by jak w tropikach he he.
arturkedzia napisał(a): widać że z Kavy jest wytrawna negocjatorka