Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
14 grudnia 2010r. o 2:36
Pannazdzieckiem napisał(a): Łubu dubu , Łubu dubu , niech nam żyje , Prezes naszego klubu..... niech żyje nam! :D
Widzisz Prezesie Arturze z tym króliczkiem , to nie jest taka prosta sprawa. Trzeba mieć przynajmniej Twoją aparycję i zdolności negocjacyjne. Ja ilekroć uśmiechne się do jakiejś niewiasty , od razu zostaje spoirunowany wzrokiem , jak bym miał na czole napis Uwaga , Dziwny Człowiek ( wiadomo , że inaczej się nie da napisać :) ) I jak tu polować ? :D
Zdarza się jednak , sporadycznie , że uśmiech zostaje odwzajemniony. I wtedy jestem tak zaskoczony , że mi mowę odejmuje . I jak tu polować ? :D
Odnośnie zimy , też mam jej dość , a i dzieciakom sanki się znudziły.
Zyczę Wam wszystkim miłego poniedziałku , a Tobie Prezesie szczególnie :D :D :D

Witam Wszystkich !

Ja dziś znowu byłem ok. 15 min. na dworze . Było -6 stopni mroźny wiatr ale byłem cały opatulony więc zima mi nie straszna. Nie lubię zimy ale bardzo mnie cieszy że na Święta śnieg będzie bo w końcu będą takie Święta jak powinny być co roku.

Paniusiu fajne to łubu dubu tylko co będzie jak na końcu wyjdzie łubu dubu dostał po głowie i poległ w negocjacjach prezes naszego klubu a to możliwe he he bo już widać że z Kavy jest wytrawna negocjatorka.

Spokojnie jeszcze trafi Ci się króliczek który będzie skory do zabawy w polowanie he he tylko nie rezygnuj z poszukiwań. A nuż trafi się taki z którym bez słów się zrozumiesz albo sam Ci powie jak luby być goniony. Zapewniam Cię że napewno są takie króliczki które też same lubią być myśliwymi he he. Zawsze w końcu swój na swego trafi he he.

Hegemonie dla mnie ta moja sprawna głowa to najcenniejszy skarb. Jakie było by ubogie moje życie gdyby nie ta moja głowa. Nawet boję się o tym myśleć co by było i jakbym w ogóle żył gdyby była nie do końca sprawna. Dobrze że Wy z Sylwią trochę tu gracie .

Dopisane 14.12.2010r. o godz. 02:36:

sylvia napisał(a): Witajcie :)
Witaj Arturze :* :* :* Dziękuję za telefon :* Jak zwykle poprawiłeś mi samopoczucie :) I cały tydzień milej będzie znieść :)
Erjo a Ty mnie nie strasz z tym łamaniem nóg :>
Miałaś instruktora wziąć!! :D

Sylwia bardzo proszę cała przyjemność po mojej stronie. Zawsze jestem do Twojej dyspozycji .

Eri czemu nie słuchasz Sylwi ?

Jowito chyba już nie mamy co liczyć w najbliższym czasie na słońce pocieszajmy się że jeszcze tylko 3-m-ce i będzie znów wiosna. Marzenie he he ale kto nam zabroni no nie ?

Kava gdzie jesteś dziś mieliśmy ustalić kto będzie króliczkiem.

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim. :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 grudnia 2010r. o 6:12
Dziękuję Ci za dobre słowo pocieszenia , Prezesie . Jeśli pozwolisz wesprę Cię nieco w momencie zwątpienia. Kava pracuje i uczy się , nie odstapiła od negocjacji , jest po prostu chwilowo zmęczona. Nazwałbym to impasem , tak niekiedy bywa , gdy pomimo obopulnych starań nie dochodzi do konsensusu. Są wszak czynniki uboczne. :D Widzisz , osobiście jestem w gorszej sytuacji , bo nie mam z kim negocjować , tym bardziej , że nie umiem , ale jednego jestem pewien: jeśli o Ciebie chodzi ostateczny wynik , jest już przesądzony. :D

Do bani z tą zimą , minus sześć , a mi zamki w samochodzie pozamarzały , ale wczoraj pod Biedronką widzałem , jak kolega ( na szczęście nie mój :) ) lopatką do zdrapywania lodu próbował podważyć klapę bagażnika :D :D
Ludzie to mają czasami pomysły :D

Widzisz Hegemonie dostęp do YT mam ograniczony ze względu na upodobania , ale żeby nie było , że jestem tendencyjny :

Czółko :)

Miłego wtorku Arturze i Wszystkim pozostającym w Twoim domku :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Jowita niezalogowany
14 grudnia 2010r. o 7:53
Kłaniam się wszystkim pozytywnie zakręconym,a dla Ciebie Arturze jeszcze :*
Masz rację jeszcze tylko czy aż 3 m-ce,zleży jak kto sobie chce tłumaczyć.Rację masz na pewno, że marzenia są cudowne. Myślisz i masz i już jesteś w słonecznej krainie,gdzie słychać szum fal,śpiew ptaków.Wzrokiem nie ogarniasz oceanu,a gdy spojrzysz za siebie widzisz piękną ,egzotyczną roślinność.Idziesz w głąb i zachwyca Cie każdy kwiatek,palma i na niej kolorowe ptaszki,które Cię gdzieś prowadzą.Idziesz za nimi,ciekawy ich tajemnicy.Słyszysz szum,ale to nie ocean.Wychylasz się z za drzew ,a tam kaskady wody wiją się pomiędzy skałkami i spadają by na dole dalej tańczyć wśród milionów kropelek wody swój wspólny taniec,który za chwilę zakończą w oceanie.Och tańczyć razem z nimi góra i dół i chop,spokojnie i elegancko i chop,wysoko pod niebo by spaść groźnie na wysoką falę wzburzonego oceanu i wrócić do realu ;( To tak troszkę słoneczka na dzień dobry :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
14 grudnia 2010r. o 18:20
arturkedzia napisał(a): ... najcenniejszy skarb ...

Dbaj o niego bardzo starannie Artur : )

P.S.
Nie bardzo rozumiem dlaczego się ograniczasz Panienko ? : )

Czółko : )

3655
#Kava nieaktywny
14 grudnia 2010r. o 23:48
arturkedzia napisał(a): nie sztuka króliczka odrazu złapać tylko go gonić pokombinować pomęczyć się a gdy już się go złapie to dopiero zaczyna się zabawa he he. Zresztą tą sytuację można też odwrócić. Króliczek też może gonić a myśliwy pozorować ucieczkę i w końcu dać się złapać he he. Możliwości jest sporo to zależy kto co lubi robić.
Kavo gorąco to dopiero będzie dobrze że mamy zimę bo atmosfera była by jak w tropikach he he.

Artur – żebyś się nie spocił goniąc tego króliczka :D
Bo coś mi się wydaje, że role zostały już przydzielone :D

arturkedzia napisał(a): widać że z Kavy jest wytrawna negocjatorka

Uczę się od najlepszych :D

Pannazdzieckiem napisał(a): Kava pracuje i uczy się , nie odstapiła od negocjacji , jest po prostu chwilowo zmęczona.

Niestety, masz rację Paniusiu. Wczoraj wróciłam z pracy wcześniej, jednak zasnęłam szybciej, niż zdążyłam o tym pomyśleć. Dziś więc nadrabiam zaległości :D

A tak swoją drogą..

Pannazdzieckiem napisał(a): nie mam z kim negocjować , tym bardziej , że nie umiem

Pannazdzieckiem napisał(a): Ja ilekroć uśmiechne się do jakiejś niewiasty , od razu zostaje spoirunowany wzrokiem , jak bym miał na czole napis Uwaga , Dziwny Człowiek ( wiadomo , że inaczej się nie da napisać ) I jak tu polować ?
Zdarza się jednak , sporadycznie , że uśmiech zostaje odwzajemniony. I wtedy jestem tak zaskoczony , że mi mowę odejmuje . I jak tu polować ?

Paniusiu - chłopie - więcej wiary w siebie! :D
5221
#Jowita nieaktywny
14 grudnia 2010r. o 23:53
Kavo masz rację :) Dobrej nocy Arturze :* I wszystkim,którzy jeszcze nie śpią. :*
3655
#Kava nieaktywny
15 grudnia 2010r. o 0:37
Och, och! Która to już godzina?!
[img=1292369674_7ercrnx.jpg]

O tej porze wszystkie grzeczne króliczki już śpią :D

Więc i ja idę ich przykładem :)

Dobranoc Artur! :*

PS. A Ty, Paniusiu, pamiętaj - nie znasz dnia ani godziny :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 grudnia 2010r. o 2:24
Witam Wszystkich !

Pannozdzieckiem dobre słowo jeszcze nikomu nie zaszkodziło
więc nie ma sprawy. Co to znowu za pesymizm tu widzę dziś nie masz ale jutro możesz już mieć z kim negocjować. Potwierdzam to co nap. Kava i poparła Jowita. Więcej odwagi.

Witaj Kavo musisz więcej w tygodniu odpoczywać . Trochę byłem zmartwiony ale teraz wiem o co chodzi więc już mi przeszło.

Dopisane 15.12.2010r. o godz. 01:31:

Jowito tak to marzenie pięknie opisałaś że odrazu cieplej na duszy się robi tylko ten czas oczekiwania jest trochę za długi.
Niestety akurat to musimy odbębnić od deski do deski.

Dopisane 15.12.2010r. o godz. 02:01:

Hegemon napisał(a):
arturkedzia napisał(a): ... najcenniejszy skarb ...

Dbaj o niego bardzo starannie Artur : )

Hegemonie będę się starał to nie jest problem . Niestety moim wrogiem jest upływający czas. I to mnie ciągle i najbardziej niepokoi dlatego chcę żyć najintensywniej jak się tylko da.Każdy dzień i każda godzina jest dla mnie ważna.

Dopisane 15.12.2010r. o godz. 02:24:

Kava napisał(a): [Kavo gorąco to dopiero będzie dobrze że mamy zimę bo atmosfera była by jak w tropikach he he.

Artur – żebyś się nie spocił goniąc tego króliczka :D
Bo coś mi się wydaje, że role zostały już przydzielone :D

arturkedzia napisał(a): widać że z Kavy jest wytrawna negocjatorka

Uczę się od najlepszych :D

Kavo role zawsze możemy odwrócić chętnie będę gonił i napewno się spocę bo dawno nie trenowałem tylko jeśli dystans będzie za długi to nie wytrzymam kondycyjnie i w końcu się poddam ale to już zależy od Ciebie.

Zmykam. Dobranoc Wszystkim.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.