Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
16 marca 2011r. o 1:51
~E:) napisał(a):
arturkedzia napisał(a):
Oj Wiesz, na grypę, to nie ma silnych, ale my "grypowe wspomnienia" wrzucamy do lamusa i cieszymy się terażniejszością :) :) Praca, idzie zgodnie z planem, :* :* :*

Witam Wszystkich !

E ale z Ciebie ranny ptaszek. Dobrze mówisz. W końcu i ja tak mogę o grypie powiedzieć że paszła w cholerę he he. Wł. już czekam na tą bliską teraźniejszość. Powinniśmy zacząć już planować bo mamy środę. Miłego dzionka :* :*

Gosia nic nie szkodzi za to dziś miałem super koncert dzięki :* :*

Magnum 44 Tobie równierz dziękuję za koncert :* :*

Jowito takie wizyty spontany są najfajniejsze. Wnuki się cieszą Ty się cieszysz i tak ma być. Trzeba korzystać z takich chwil bo są bezcenne. Będziesz krótko to ciśnienie jakoś wytrzymasz. Kiedy powrót planujesz ? Miłego pobytu u wnuków :* :*

Dopisane 16.03.2011r. o godz. 01:51:

~ziemianka napisał(a): :) :) :) :D :D :D :D :D :) :) :) dziendoberek .TO JUZ ZA KILKA GODZIN:)nareszcie .wiem ze i w naszym polskim kraju nie ma slonka ale to dlatego ze wyssalam z niego cala energie i to JA promienieje dzisiaj ...zycze wam wszystkim milego radosnego dnia...:)

Ziemianko jeszcze 4 godz i będziesz w Busie. W końcu się doczekałaś a co tam pogoda ważne że w domciu będziesz. Do zobaczenia u mnie. Spokojnej bezpiecznej podróży Ci życzę :* :*

Paniusiu planujmy już bo do niedzieli mało czasu.

Zmykam już. Dobranoc. Miłego dnia :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~E:) niezalogowany
16 marca 2011r. o 6:46
arturkedzia napisał(a): E ale z Ciebie ranny ptaszek.

Jeśli ze mnie ranny ptaszek, to z Ciebie nocny :D :D :D Witaj Arturku, nasz ulubiony, no jest w moim życiu jeszcze jeden ulubiony Artur, ale to przyjaźń 23 letnia :| Taaa, środa, odliczamy do niedzieli :* :* :* DOMOWNICY, dla Was też :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 marca 2011r. o 6:58
Co tu planować Drogi Prezesie ? Niedziela 17 i już. :)
Z Ziemianką , lub bez :) Ja jestem , E również , trzy miejsca wolne.
No , Jowita daleko stąd , to się nie załapie , Mała Mi też jakoś milczy , Gocha nie może opędzić się od internetowych przyjaciół , Magnum zbyt poważna ...
więcej grzechów ( grzesznic :) ) nie pamiętam :)
Ale grunt , że grają , co oczywiście poprawia nam i tak już wspaniałe samopoczucie.
Miłego dnia Arturze :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
16 marca 2011r. o 7:02
Pannazdzieckiem napisał(a): Co tu planować Drogi Prezesie ? Niedziela 17 i już. :)

Niedziela, 17 ?? oj Paniusiu, wyśpij się jeszcze :D :D :D uciekam :*
16 marca 2011r. o 7:03
No dobra, chodzi o godzinę :D :D :D Włączam turbo... :D
5221
#Jowita nieaktywny
16 marca 2011r. o 9:57
Witam wszystkich :* Arturze :* :* Pogoda tu przepiekna, ale jak ja nienawidze gor ;( i nie potrafie na tym badziewiu pisac :* Panniusia Ty chyba specjalnie wyznaczyles taki termin ,aby mi nie pasowal :| Milego grilowania zycze :* Wracam w niedziele :* :* :*
5183
magnum44
16 marca 2011r. o 14:54
Pannazdzieckiem napisał(a): Magnum zbyt poważna ...

Hmmm... :|
Co Ty wypisujesz Panniusiu ?? :>
Jam tylko "bidna" studencina - w weekend mam zjazd ;( ;( ;(
i... zaliczenie, a jeszcze nic w tym kierunku nie zrobiłam ;(
Wcale nie jestem poważna, tylko... może niezbyt wylewna :D
Pozdrawiam i życzę Tobie Art, i wszystkim tu miłego popołudnia :* :*
:) :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 marca 2011r. o 17:16
Dziękujemy Magnum :D Wiedziałem , że się nie obrazisz ,
nawzajem :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo