~E:) napisał(a):arturkedzia napisał(a):
Oj Wiesz, na grypę, to nie ma silnych, ale my "grypowe wspomnienia" wrzucamy do lamusa i cieszymy się terażniejszością :) :) Praca, idzie zgodnie z planem, :* :* :*
Witam Wszystkich !
E ale z Ciebie ranny ptaszek. Dobrze mówisz. W końcu i ja tak mogę o grypie powiedzieć że paszła w cholerę he he. Wł. już czekam na tą bliską teraźniejszość. Powinniśmy zacząć już planować bo mamy środę. Miłego dzionka :* :*
Gosia nic nie szkodzi za to dziś miałem super koncert dzięki :* :*
Magnum 44 Tobie równierz dziękuję za koncert :* :*
Jowito takie wizyty spontany są najfajniejsze. Wnuki się cieszą Ty się cieszysz i tak ma być. Trzeba korzystać z takich chwil bo są bezcenne. Będziesz krótko to ciśnienie jakoś wytrzymasz. Kiedy powrót planujesz ? Miłego pobytu u wnuków :* :*
Dopisane 16.03.2011r. o godz. 01:51:~ziemianka napisał(a): :) :) :) :D :D :D :D :D :) :) :) dziendoberek .TO JUZ ZA KILKA GODZIN:)nareszcie .wiem ze i w naszym polskim kraju nie ma slonka ale to dlatego ze wyssalam z niego cala energie i to JA promienieje dzisiaj ...zycze wam wszystkim milego radosnego dnia...:)
Ziemianko jeszcze 4 godz i będziesz w Busie. W końcu się doczekałaś a co tam pogoda ważne że w domciu będziesz. Do zobaczenia u mnie. Spokojnej bezpiecznej podróży Ci życzę :* :*
Paniusiu planujmy już bo do niedzieli mało czasu.
Zmykam już. Dobranoc. Miłego dnia :* :* :* :*
arturkedzia napisał(a): E ale z Ciebie ranny ptaszek.
Pannazdzieckiem napisał(a): Co tu planować Drogi Prezesie ? Niedziela 17 i już. :)
Pannazdzieckiem napisał(a): Magnum zbyt poważna ...