Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3118
#sylvia nieaktywny
18 marca 2011r. o 6:08
Dzień dobry kochany Arturze :* :* :*
Dzisiaj przeprowadzka :) jeszcze kilka dni będę bardzo zajęta bo trzeba będzie to wszystko poukładać i zorganizować :) Dziękuję Ci za pomoc i miłe słowa :* :* :* A teraz zmykam odprowadzić dzieciaczki do szkoły i przedszkola i zabieram się za pakowanie :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
18 marca 2011r. o 7:26
witam was w ten piękny słoneczny dzionek:) życzę duzo usmiechu na twarzy i w ogóle takie tam (wena sie skonczyła)
p.s a w rydzykowie śnieg spadł:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
5221
#Jowita nieaktywny
18 marca 2011r. o 7:41
Witam wszystkich :* :* Jutro w droge, a w niedziele bede juz w domciu. Znajac siebie w poniedzialek juz bede tesknic za dzieciaczkami,a zwlaszcza za tym malym czortem. Za moja najmlodsza juz mi teskno....Pogoda pod psem. Milego dnia wszystkim :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 marca 2011r. o 8:17
Czółko Prezesie :)
Wszystko dopięte na ostatni guzik , muszę tylko samochód wysprzątać , co by E i Ziemianka się nie pobrudziły :)
Wszystkie tajne zlecenia , jakie otrzymałem w dowód ogromnego zaufania Korporacji , Prezesie , wykonałem i gotów jestem do dalszej pracy na rzecz budowy Kapitalizmu :)
Nawiasem , może jakaś podwyżka Prezesie ? :D
Miłego dnia Arturze , Tobie i pozostałym domownikom :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3145
#hemi nieaktywny
18 marca 2011r. o 12:59
panna a co to nawiedzają Cię??:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2951
#Anonim2951 nieaktywny
18 marca 2011r. o 18:21
Pannazdzieckiem napisał(a): ... co by E i Ziemianka się nie pobrudziły :) ...

Nie wiem dlaczego Panienko, ale to "się" ucieka mi za każdym razem jak czytam Twój post : )

Udanego "budowania" życzę : )

Czółko pozytywni : )
5183
magnum44
18 marca 2011r. o 20:35
Art, dziękuję za ciepłe słowa :)
Życzę Ci udanego spotkania i miłego weekendu :):)

http://w376.wrzuta.pl/audio/2j2oF1RGf2G/chlopcy_z_placu_broni_-_chlopcy_i_dziewczyna

;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2945
Mgosia
18 marca 2011r. o 21:06
Nie spij Artucho , bo Cię okradną :)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!