Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
16 marca 2011r. o 20:33
:) :)
Oj Panniusiu, jak Cię kiedyś poznam w realu...
to :>
;)

Dopisane 16.03.2011r. o godz. 20:33:

Dobranoc Art :)
Nie jest tak źle ze mną, jak myślałam :) :)
:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 marca 2011r. o 0:54
Pannazdzieckiem napisał(a): Co tu planować Drogi Prezesie ? Niedziela 17 i już. :)
Z Ziemianką , lub bez :) Ja jestem , E również , trzy miejsca wolne.

Witam Wszystkich !

Paniusiu masz wolne tylko jeszcze dwa miejsca bo Ziemianka napewno będzie. Jest już na ziemi polskiej cała szczęśliwa że już jest w domciu. Sama tego nie napisze bo jej komp jest zepsuty ale zleciła mi żeby Wszystkich od niej pozdrowić. Dobrze by było żeby nas więcej było bo byśmy już w miarę konkretnie tego grilla uzgodnili ale w ostateczności zostanie nam forum i prv wiadomości. Na frekwencję nie mamy wpływu bo nie wszystkim termin pasuje ale jeśli ktoś będzie chciał z Tobą się zabrać to napisze tu lub do Ciebie na prv.

E już dziś czwartek. Do spotkania zostało tylko trzy dni. Ja wczoraj na tą okazję zrobiłem sobie specjalną fryzurę tzw. ,,na kolano,, he he. Musiałem tak zrobić bo nie chciałem Was swoim afro straszyć no i teraz jest więcej miejsca do całowania he he. Na te buziaki tak się naszykowałem he he. Miłej pracy Ci życzę :* :* :*

Jowito widzę że wszędzie dobrze ale w domu jest najlepiej no nie ? Żeby nie wnuki to byś się tak nie poświęcała. Kiedy już wracasz ? Uspokoję Cię na grilla zdążysz bo plany są na połowę maja. Jeśli będziesz wtedy miała czas i ochotę to będziesz mile widziana jak wszyscy inni chętni do miłego spędzenia czasu u mnie na grillu :* :*

mała Mi Ja jestem na te realne buziaki przygotowany a Ty ? Paniusia zapewnia transport ale decyzja należy do Ciebie. Te są na zachętę :* :* :*

Dopisane 17.03.2011r. o godz. 00:45:

Kavo miło Cię widzieć. Dawno Cię nie było.Miłej pracy Ci życzę :* :* :*

Dopisane 17.03.2011r. o godz. 00:54:

magnum44 napisał(a): :) :)
Nie jest tak źle ze mną, jak myślałam :) :)

Magnum 44 Bardzo mnie to cieszy. Powodzenia na zjeździe. Samych piątek Ci życzę :* :* :*
~E:) niezalogowany
17 marca 2011r. o 7:08
arturkedzia napisał(a):

Musiałem tak zrobić bo nie chciałem Was swoim afro straszyć no i teraz jest więcej miejsca do całowania he he. Na te buziaki tak się naszykowałem he he. Miłej pracy Ci życzę :* :* :*

Buziaki będą, a jakże :* :* :* :* :* :* Patrzę za okno i ...myślę o tym, że każda godzina przybliża mnie do koncertu SDM, i to sprawia radość. A jeśli dodać do tego, doborowe towarzystwo ;) to sam rozumiesz :) Dużo radości w ten deszczowy dzień :) :)
&feature=related
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 marca 2011r. o 8:39
Ha ! Drogi Prezesie cieszy wspólnota myśli i dażeń . Jakiż to dziwny przypadek wczoraj miał miejsce ... nie tylko Ty byłeś wczoraj u fryzjera ... będziesz zdziwiony :D
Magnum ,
jestem otwarty na .... prawie ... wszystkie propozycje :)
Miłego dnia Wam życzę , czekając na telefony i wiadomości :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
17 marca 2011r. o 9:21
Witaj Arturze :* :* No i buziole dla wszystkich :* :*
Masz racje Arturze "wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej" :)
Zaraz weekend i znowusz do pracy ...... Miego dnia wszystkim :* :*
5183
magnum44
17 marca 2011r. o 21:20
Dobranoc Art :)
&feature=related
&feature=related :) :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2945
Mgosia
17 marca 2011r. o 22:43
A ja chcę już spać ;)

Dopisane 17.03.2011r. o godz. 22:43:

Dobranoc :)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 marca 2011r. o 1:24
~E:) napisał(a):
arturkedzia napisał(a):

Buziaki będą, a jakże :* :* :* :* :* :* Patrzę za okno i ...myślę o tym, że każda godzina przybliża mnie do koncertu SDM, i to sprawia radość. A jeśli dodać do tego, doborowe towarzystwo ;) to sam rozumiesz :)

Witam Wszystkich !

E dzięki za buziaki a jak będziecie u mnie do poproszę Cię o streszczenie tego fajnego koncertu a ja Ci opowiem na jaką bym sztukę chętnie poszedł. W dobrym towarzystwie to nawet i kiepski koncert może być fajny. Jeszcze dwa dni i się zobaczymy :* :*

Dopisane 18.03.2011r. o godz. 01:00:

Pannazdzieckiem napisał(a): Ha ! Drogi Prezesie cieszy wspólnota myśli i dażeń . Jakiż to dziwny przypadek wczoraj miał miejsce ... nie tylko Ty byłeś wczoraj u fryzjera ... będziesz zdziwiony :D
Miłego dnia Wam życzę , czekając na telefony i wiadomości :D

Paniusiu jak będziesz miał panka to nawet w szoku będę ale to przecież niemożliw. Pewnie będziemy wyglądać jak bliźniaki he he. No cóż musimy nadążyć przecież za najnowszymi trendami we fryzjerstwie he he. Dziewczyny muszą uważać na takich przystojniaków he he. Niedziela 17.00 u mnie potwierdź !

Jowito wszystko co dobre szybko się kończy . Miłej pracy Ci życzę :* :* :*

Dopisane 18.03.2011r. o godz. 01:24:

Magnum 44 dzięki i powodzenia na zjeździe. Dobrych ocen Ci życzę. A to jeszcze na dobry humorek :* :*

Gosia dzięki. Udanego wekendu Wam życzę. To dla Was :* :*

Sylwia życzę Ci powodzenia ale wiem że Twoja konsekwencja innej opcji nie przewiduje dlatego cieszę się razem z Tobą. :* :*

Hegemonie miłego wekendu Wam życzę. Czółko.

Hemi gdzie tak zniknąłeś. I jak z tym nagłośnieniem już zrobiłeś ?

Zmykam. Dobranoc Wszystkim. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.