Pannazdzieckiem napisał(a): Co tu planować Drogi Prezesie ? Niedziela 17 i już. :)
Z Ziemianką , lub bez :) Ja jestem , E również , trzy miejsca wolne.
Witam Wszystkich !
Paniusiu masz wolne tylko jeszcze dwa miejsca bo Ziemianka napewno będzie. Jest już na ziemi polskiej cała szczęśliwa że już jest w domciu. Sama tego nie napisze bo jej komp jest zepsuty ale zleciła mi żeby Wszystkich od niej pozdrowić. Dobrze by było żeby nas więcej było bo byśmy już w miarę konkretnie tego grilla uzgodnili ale w ostateczności zostanie nam forum i prv wiadomości. Na frekwencję nie mamy wpływu bo nie wszystkim termin pasuje ale jeśli ktoś będzie chciał z Tobą się zabrać to napisze tu lub do Ciebie na prv.
E już dziś czwartek. Do spotkania zostało tylko trzy dni. Ja wczoraj na tą okazję zrobiłem sobie specjalną fryzurę tzw. ,,na kolano,, he he. Musiałem tak zrobić bo nie chciałem Was swoim afro straszyć no i teraz jest więcej miejsca do całowania he he. Na te buziaki tak się naszykowałem he he. Miłej pracy Ci życzę :* :* :*
Jowito widzę że wszędzie dobrze ale w domu jest najlepiej no nie ? Żeby nie wnuki to byś się tak nie poświęcała. Kiedy już wracasz ? Uspokoję Cię na grilla zdążysz bo plany są na połowę maja. Jeśli będziesz wtedy miała czas i ochotę to będziesz mile widziana jak wszyscy inni chętni do miłego spędzenia czasu u mnie na grillu :* :*
mała Mi Ja jestem na te realne buziaki przygotowany a Ty ? Paniusia zapewnia transport ale decyzja należy do Ciebie. Te są na zachętę :* :* :*
Dopisane 17.03.2011r. o godz. 00:45:
Kavo miło Cię widzieć. Dawno Cię nie było.Miłej pracy Ci życzę :* :* :*
Dopisane 17.03.2011r. o godz. 00:54:
magnum44 napisał(a): :) :)
Nie jest tak źle ze mną, jak myślałam :) :)
Magnum 44 Bardzo mnie to cieszy. Powodzenia na zjeździe. Samych piątek Ci życzę :* :* :*