Kava napisał(a): ~Gosia M napisał(a): Bycie potrzebnym i i czynienie kogoś potrzebnym, jest tak samo ważne.
No i co ja mogę jeszcze do tego dodać? :)
Witam Wszystkich !
Kavo nic nie dodawaj tyle pisałyście a jaki z tego krótki prosty i mądry wniosek wyszedł. Ja też się pod tym podpisuję obiema rękami.
Ziemianko ok. 11.00 zadzwonię jeśli będę mógł zresztą dziś spotkamy się na Party to też pogadamy. Buziaczek do odebrania :*
Dopisane 21.05.2011r. o godz. 00:36:
~Gosia M napisał(a): Hej Artur :) no to balujemy jutro, ale nie wiem czy to będzie przed , czy po końcu świata ;)
Gosia wychodzi że po bo koniec o 18.00 a my o 20.00 zaczniemy ale myślę że znajdą się tacy co na Party też doświadczą chwilowego końca .......... tylko kac będzie się ciągnął w nieskończoność he he. Do zobaczenia wieczorem :* :*
Dopisane 21.05.2011r. o godz. 00:49:
magnum44 napisał(a): Hej Art:)
Miłej zbawy jutro Ci życzę.
Magnum 44 Takie wyjścia traktuję jak fantastyczną nagrodę więc napewno będę się dobrze bawił ale Twoje życzenia przyjmuję z radością. Tobie życzę miłego odpoczynku w wekend. Ja wieczorem trochę buziaczków odbiorę alę Tobie ślę bo z nami wszystko jest przed Nami he he :* :* :* :* :* :*
Dopisane 21.05.2011r. o godz. 00:51:
~Ziemianka napisał(a): Artucho czekam na twój telefon rano musze sie pochwalic,pobeczeć i pocieszyć na twoich wielkich ramionach a potem odebrać :*
Tak będzie proszę Pani he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* One są na wieczór.
Dopisane 21.05.2011r. o godz. 01:11:
E i Paniusiu bardzo Wam dziękuję za ten fantastyczny wyjazd nawet nie marzyłem o takiej wycieczce na Bolec-party a Wy sprawiliście mi taką wielką przyjemność i możliwoć bycia i poznania wielu nowych osób. Już to przeżywam a co będzie wieczorem a w niedzielę he he. Do zobaczenia :* :* :* :* :*
xaa możliwe że wieczorem spotka Cię niespodzianka. Co Ty na to . Lubisz niespodzianki ? Miłego wekendu Ci życzę :* :*
Zmykam bo wieczór będzie ciężki he he. Miłego wekendu Wszystkim życzę a imprezowiczom udanej zabawy :* :* :*