Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3655
#Kava nieaktywny
20 maja 2011r. o 10:58
GoSiaM napisał(a): wiem że to potrafię, ale w równej mierze co podzieleniem się swoim złym humorem i nawet zarażenie nim , co było nie raz widoczne na forum.

Uważam, że nawet w ten sposób można niekiedy komuś pomóc. Gdy ja skupiam się na pomocy, pocieszeniu innego - odwracam tym samym uwagę od swoich problemów. Kumuluję wszystkie siły by zmotywować go do walki, do stawienia czoła przeciwnościom. W końcu i mi samej się udziela :)

Niejednokrotnie pocieszałaś i sama byłaś pocieszana. Wciąż stajemy się silniejsi - przez bycie po obu stronach tej sytuacji.

Równowaga musi być zachowana. Musi być źle byśmy wiedzieli i docenili, kiedy jest dobrze :)

Dobrego dnia wszystkim życze! :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 maja 2011r. o 11:30
~E:) napisał(a): Arturze miły, czekamy na Twoją decyzję, która jest w tym momencie najważniejsza. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok :) :*

Witam Wszystkich !

E jak wiesz dziś po przymiarkach na 100% się wszystko okaże ale jestem dobrej myśli. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :*
~Gosia M niezalogowany
20 maja 2011r. o 14:00
Hej Artur :) no to balujemy jutro, ale nie wiem czy to będzie przed , czy po końcu świata ;)

Kavo , czyli doszliśmy do wspólnych wniosków, że wzajemna symbioza jest nad wyraz wskazana w relacjach międzyludzkich :)
Nie tylko liczy się dawanie , ale w równej mierze i branie , oczywiście jeśli chodzi o wymienione przez Ciebie sytuacje. I wcale nie oznacza to egoizmu, czy oczekiwania na jakieś zyski . Bycie potrzebnym i i czynienie kogoś potrzebnym, jest tak samo ważne.

Jestem bo mnie potrzebujesz :)
Bądź bo jesteś potrzebny :)

~Ziemianka niezalogowany
20 maja 2011r. o 23:19
Artucho czekam na twój telefon rano musze sie pochwalic,pobeczeć i pocieszyć na twoich wielkich ramionach a potem odebrać :*
5183
magnum44
20 maja 2011r. o 23:27
Hej Art:)
Miłej zbawy jutro Ci życzę.
Wszystkim pozostałym osobom też :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3655
#Kava nieaktywny
21 maja 2011r. o 0:04
~Gosia M napisał(a): Bycie potrzebnym i i czynienie kogoś potrzebnym, jest tak samo ważne.

No i co ja mogę jeszcze do tego dodać? :)
&feature=related
3186
#arturkedzia nieaktywny
21 maja 2011r. o 1:11
Kava napisał(a):
~Gosia M napisał(a): Bycie potrzebnym i i czynienie kogoś potrzebnym, jest tak samo ważne.

No i co ja mogę jeszcze do tego dodać? :)

Witam Wszystkich !

Kavo nic nie dodawaj tyle pisałyście a jaki z tego krótki prosty i mądry wniosek wyszedł. Ja też się pod tym podpisuję obiema rękami.

Ziemianko ok. 11.00 zadzwonię jeśli będę mógł zresztą dziś spotkamy się na Party to też pogadamy. Buziaczek do odebrania :*

Dopisane 21.05.2011r. o godz. 00:36:

~Gosia M napisał(a): Hej Artur :) no to balujemy jutro, ale nie wiem czy to będzie przed , czy po końcu świata ;)

Gosia wychodzi że po bo koniec o 18.00 a my o 20.00 zaczniemy ale myślę że znajdą się tacy co na Party też doświadczą chwilowego końca .......... tylko kac będzie się ciągnął w nieskończoność he he. Do zobaczenia wieczorem :* :*

Dopisane 21.05.2011r. o godz. 00:49:

magnum44 napisał(a): Hej Art:)
Miłej zbawy jutro Ci życzę.

Magnum 44 Takie wyjścia traktuję jak fantastyczną nagrodę więc napewno będę się dobrze bawił ale Twoje życzenia przyjmuję z radością. Tobie życzę miłego odpoczynku w wekend. Ja wieczorem trochę buziaczków odbiorę alę Tobie ślę bo z nami wszystko jest przed Nami he he :* :* :* :* :* :*

Dopisane 21.05.2011r. o godz. 00:51:

~Ziemianka napisał(a): Artucho czekam na twój telefon rano musze sie pochwalic,pobeczeć i pocieszyć na twoich wielkich ramionach a potem odebrać :*

Tak będzie proszę Pani he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* One są na wieczór.

Dopisane 21.05.2011r. o godz. 01:11:

E i Paniusiu bardzo Wam dziękuję za ten fantastyczny wyjazd nawet nie marzyłem o takiej wycieczce na Bolec-party a Wy sprawiliście mi taką wielką przyjemność i możliwoć bycia i poznania wielu nowych osób. Już to przeżywam a co będzie wieczorem a w niedzielę he he. Do zobaczenia :* :* :* :* :*

xaa możliwe że wieczorem spotka Cię niespodzianka. Co Ty na to . Lubisz niespodzianki ? Miłego wekendu Ci życzę :* :*

Zmykam bo wieczór będzie ciężki he he. Miłego wekendu Wszystkim życzę a imprezowiczom udanej zabawy :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
21 maja 2011r. o 1:29
Jeszcze ja, jeszcze ja :D dołączam się do życzeń udanej zabawy :)

arturkedzia napisał(a): Kavo nic nie dodawaj tyle pisałyście a jaki z tego krótki prosty i mądry wniosek wyszedł. Ja też się pod tym podpisuję obiema rękami.

Wiesz Artur, że z Gosią inaczej się nie da. Mądra, doświadczona życiowo osoba - do jakich innych wniosków może dojść? :)
Pytanie tylko, jak ja się w tym odnajduję :| :D

arturkedzia napisał(a): Takie wyjścia traktuję jak fantastyczną nagrodę więc napewno będę się dobrze bawił

nawet nie marzyłem o takiej wycieczce na Bolec-party a Wy sprawiliście mi taką wielką przyjemność i możliwoć bycia i poznania wielu nowych osób.

Oj Don Juanie - będziesz w swoim żywiole :D Wykorzystaj ten czas maksymalnie. Czekam na relację :D

Spokojnej nocy!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.