magnum44 napisał(a): Witaj Art:*
Bardzo się cieszę, że Twój wczorajszy dzień należał do udanych :) :)
Mój był również baaardzo udany, powiem więcej był WSPANIAŁY !!
Witam Wszystkich !
W wekend odpoczywałem dużo piję i powoli jakoś to idzie. Wczoraj zagorączkowałem ale jutro mam wymianę cewnika więc gorączka powinna spaść. W czwartek jadę na USG pęcherza i mam nadzieję że wszystko się wyjaśni bo ta niepewność mnie dobija. Trzymajcie za mnie kciuki i powodzenie tej akcji.
Magnum chyba wiem dlaczego i też się cieszę razem z Wami :*
Dopisane 21.11.2011r. o godz. 01:15:
Jowita napisał(a): Dzień dobry :* :D
Arturze bidzie się nie dajemy :P a co , miotłą ją po grzbiecie :P
Jowito szkoda miotły sama przyszła i niech spada skąd przyszła a może faktycznie miotłą będzie szybciej he he :* :*
Dopisane 21.11.2011r. o godz. 01:27:
E napisał(a): Arturze miałeś rację, co do naszej wspólnej Znajomej :* z którą, tak jak Ci mówiłam, spotkałam się wczoraj :) Ciepła, otwarta Kobietka, no i oczywiście jak my wszyscy, "rozmowna" :D
E Czyli moje domysły się sprawdziły. Byłem pewny że się dogadacie no i branża ta sama he he. Cieszę się że już się znacie :* :* :*
Dopisane 21.11.2011r. o godz. 01:30:
GosiaM napisał(a): A gdzie Hegemoniastego wywiało ? :|
GosiaM pewnie wziął wolne he he
Dopisane 21.11.2011r. o godz. 01:40:
VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny,,cóż czas szybko mija nie tak dawno było cieplutko ,a już mrozik ściska.Jak się mówi byle do wiosny ;) i do przodu ...
pozdrawiam cieplutko Ciebie oraz Twoich wspaniałych rodziców :* :* :* :*
VIP007 Oj mi się ostatnio bardzo dłuży a głównie te wieczory. A ta wiosna tak daleko ale chętnie na nią poczekam he he
Dopisane 21.11.2011r. o godz. 01:46:
bax napisał(a): Witam wieczorkiem :* Dzionek w miarę opanowany,aby jeszcze noc przespana była :) , Tobie Artur życzę zdrówka i spokojnej nocy :*
Pozdrawiam :*
Bakxiu napewno wszystko będzie dobrze. Spokojnej nocy :* :*
Miłego Dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*