Jowita napisał(a): Witam wszystkich :*
Noo...cieszę się, że kamyczek cudem się ulotnił :* Z Twojego zapisu jednak rozumiem, że nie tak do końca stał się "cud w Zgorzelcu" :|Obym się myliła :>
Witam Wszystkich !
Teraz nap. Wam o co chodzi jeszcze z tym zdj. RTG. Ta nie optymistyczna wiadomość ze zdj. RTG jest taka że mam zwapnienie kości biodrowych lewej stan kwalifikuje się już do endo prawa strona jeszcze jest jako tako no i dół kręgosłupa jest skrzywiony co akurat wcale mnie nie dziwi bo mięśnie są już słabe i nie trzymają kręgosłupa. Szkoda że tak późno o tym wiem bo już od dawna mogłem coś brać żeby spowolnić ten proces no ale wiem już co powinienem brać potrzebny mi tylko wynik gęstości kości. Oby tylko nie było za późno.Wierzę temu lekarzowi ze Zgorzelca więc napewno zrobię wszystko co mi sugerował że trzeba zrobić żeby choć troszkę po prawić mój stan zdrowia.
Jowito Co miałaś na myśli to co ja napisałem ?. a z tym kamykiem to jeszcze się okaże no ale ważne że w nerce go nie ma bo trudniej było by go usunąć. :* :* :* :* :* :*
Dopisane 17.11.2011r. o godz. 03:15:
magnum44 napisał(a): Art, witaj kochany :*
Cieszę się, że kamienia nie ma :) :)
I tak to z Tobą omówię jak się zobaczymy, bo wiesz... ;)
Buziaczki dla Ciebie i Twoich Rodziców :* :* :* :* :* :* :*
Magnum 44 w nerce go nie ma ale gdzieś musi być. Nic nie wiem ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby to omówić he he :* :*
E dziękuję Ci za miłą rozmowę . Trochę tej miotły Waszej się boję jak widać i kamień też się wystraszył he he:* :* :* :* :*
Sylwiu Tobie równierz za miłe słowa :* :* :* :* :*
Baxiu będzie dobrze już nie długo :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*