GosiaM napisał(a): To nie wykluczone , że tak właśnie usłyszysz , ja tego bardzo chcę :) Wiem co się czuje w takiej chwili i wiem, że wiele już przeszedłeś. Ale powiem Ci tak szczerze , że nie znam nikogo, kto by miała tak wielką siłę jak Ty :* Więc i to przetrwasz , a my będziemy się modlić za Ciebie :)
Oby tak było najgorsza jest ta niepewność. Sorry oczy mi się zamykają.
Dopisane 28.11.2011r. o godz. 01:20:
arturkedzia napisał(a): GosiaM napisał(a): To nie wykluczone , że tak właśnie usłyszysz , ja tego bardzo chcę :) Wiem co się czuje w takiej chwili i wiem, że wiele już przeszedłeś. Ale powiem Ci tak szczerze , że nie znam nikogo, kto by miała tak wielką siłę jak Ty :* Więc i to przetrwasz , a my będziemy się modlić za Ciebie :)
no i przysnąłem he he ale wezmę pod uwagę Twoje słowa dzięki ? :*
Dopisane 28.11.2011r. o godz. 01:31:
nieznajomy napisał(a): Witam Arturze :*
mocno trzymam kciuki i dlatego nie pisałam :P
:* :* :*
Nieznajomy no przecież że dwóch rzeczy naraz nie można robić więc trzymaj jeszcze troszkę proszę :* :* :*
Zraniona nie wiem czym ja sobie zasłużyłem na te wszystkie buziaki ale bardzo Ci dziękuję :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 28.11.2011r. o godz. 01:46:
~magnum44 napisał(a):
Art, Ty to masz dobrze :) :)
Ode mnie skromniutko :* :*
W realu będzie mniej skromnie ;)
Magnum44 no wiem dlatego bardzo doceniam każdy dowód sympatii czy skromny czy nie skromny i staram się zawsze odwzajemniać bo to takie fajne móc sprawić komuś przyjemność. Ja też tu skromnie :* :* :* :* :* :* no i czekam na ten real.
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*