Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
27 listopada 2011r. o 23:27
Wiem , że się martwisz :( ... Ale musi być dobrze , będzie dobrze !!

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 listopada 2011r. o 23:37
GosiaM napisał(a): Wiem , że się martwisz :( ... Ale musi być dobrze , będzie dobrze !!

Dobrze nie jest ale chciałbym jutro usłyszeć że nie jest tragicznie albo że jeszcze można coś uratować bez operacji.
Wszystko w rękach Boga.
2945
Mgosia
27 listopada 2011r. o 23:51
To nie wykluczone , że tak właśnie usłyszysz , ja tego bardzo chcę :) Wiem co się czuje w takiej chwili i wiem, że wiele już przeszedłeś. Ale powiem Ci tak szczerze , że nie znam nikogo, kto by miała tak wielką siłę jak Ty :* Więc i to przetrwasz , a my będziemy się modlić za Ciebie :)

Dopisane 27.11.2011r. o godz. 23:51:

Dobranoc chłopaku, życzę spokojnej nocy i zdrowia :*

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 listopada 2011r. o 1:46
GosiaM napisał(a): To nie wykluczone , że tak właśnie usłyszysz , ja tego bardzo chcę :) Wiem co się czuje w takiej chwili i wiem, że wiele już przeszedłeś. Ale powiem Ci tak szczerze , że nie znam nikogo, kto by miała tak wielką siłę jak Ty :* Więc i to przetrwasz , a my będziemy się modlić za Ciebie :)

Oby tak było najgorsza jest ta niepewność. Sorry oczy mi się zamykają.

Dopisane 28.11.2011r. o godz. 01:20:

arturkedzia napisał(a):
GosiaM napisał(a): To nie wykluczone , że tak właśnie usłyszysz , ja tego bardzo chcę :) Wiem co się czuje w takiej chwili i wiem, że wiele już przeszedłeś. Ale powiem Ci tak szczerze , że nie znam nikogo, kto by miała tak wielką siłę jak Ty :* Więc i to przetrwasz , a my będziemy się modlić za Ciebie :)

no i przysnąłem he he ale wezmę pod uwagę Twoje słowa dzięki ? :*

Dopisane 28.11.2011r. o godz. 01:31:

nieznajomy napisał(a): Witam Arturze :*
mocno trzymam kciuki i dlatego nie pisałam :P
:* :* :*

Nieznajomy no przecież że dwóch rzeczy naraz nie można robić więc trzymaj jeszcze troszkę proszę :* :* :*

Zraniona nie wiem czym ja sobie zasłużyłem na te wszystkie buziaki ale bardzo Ci dziękuję :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 28.11.2011r. o godz. 01:46:

~magnum44 napisał(a):
Art, Ty to masz dobrze :) :)
Ode mnie skromniutko :* :*
W realu będzie mniej skromnie ;)

Magnum44 no wiem dlatego bardzo doceniam każdy dowód sympatii czy skromny czy nie skromny i staram się zawsze odwzajemniać bo to takie fajne móc sprawić komuś przyjemność. Ja też tu skromnie :* :* :* :* :* :* no i czekam na ten real.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7612
bax
28 listopada 2011r. o 8:32
Dzień dobry :*
Wszystko wróciło do normy ... :) stadko w szkole,ja krzątam się po domu i wraz z nowym tygodniem staram się oglądac świat w "różowych okularach" :)

Artur,trzymaj się cieplutko zdrowiutko :*
Pozdrawiam Ciebie :* i domowników :)
5221
#Jowita nieaktywny
28 listopada 2011r. o 9:43
Witam wszystkich :* Arturze :* :* :* Trzymaj się, musi być dobrze :*

Nikt nie może stracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że cały świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać.

Paulo Coelho

2945
Mgosia
28 listopada 2011r. o 17:32
Czekam z niecierpliwością na wyniki badań , sporą cześć dnia o tym myślałam, z wielką nadzieją na to, że napiszesz "nie jest aż tak źle ". Ale jak na mnie przystało , coś mnie ściska w żołądku z tej niepewności . Więc z wiarą i nadzieją czekam ...

6979
E
28 listopada 2011r. o 20:24
Arturze, pamiętasz, my tu cały czas jesteśmy z Tobą :* Czekamy, myślimy, wspieramy, to tak działa, w przypadku bliskim nam ludzi :*
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!