Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
23 listopada 2011r. o 20:22
Sylvia :* wieczór przy naleśnikach, hmmm, to jest to :D Prześlij jednego na priv :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
23 listopada 2011r. o 20:34
zapraszam do mnie na cieplutkie naleśniczki :*

Dopisane 23.11.2011r. o godz. 20:34:

zapraszam do mnie na cieplutkie naleśniczki :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
23 listopada 2011r. o 20:35
Naleśniki na kolację silver ?

Propagujesz bardzo niezdrowy tryb życia,
chyba, że ? : )

P.S.
He zamień na she : )

3118
#sylvia nieaktywny
23 listopada 2011r. o 22:37
Hegemon napisał(a): Naleśniki na kolację silver ?

Propagujesz bardzo niezdrowy tryb życia,
chyba, że ? : )

Hegemonie zdrowy tryb życia jest bardzo nudny :>
3186
#arturkedzia nieaktywny
24 listopada 2011r. o 2:32
Hegemon napisał(a): Artur ,
najlepsze są kamienie, które się toczą i przy okazji dają satysfakcję.
Czółko : )

Witam Wszystkich !
Moi Drodzy lekarz u mnie wczoraj był cewnik wymienił ale nasze marzenie się nie spełniły kamień nie wyszedł wraz z wyjęciem starego cewnika. Teraz jedyna nadzieja w piątkowym USG. Kurcze a taką miałem nadzieję że dziś się gada pozbędę :) To teraz proszę trzymajcie kciuki jeszcze za ten piątek ok ?

Witaj Hegemonie ! Masz rację tak by było najlepiej ale niestety ten mój dopiero jak wyjdzie to będę miał satysfakcję bo teraz to mnie tylko męczy i wkurza.

Droga Sylwio :* Uwielbiam naleśniki z serem też chętnie bym się podłączył pod to zaproszenie kiedyś bo jestem pewien że robisz pyszne, mogę ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 24.11.2011r. o godz. 02:29:

E napisał(a): Eh, następny skromny, czyżby uczniowie przewyższali Mistrza :| jeszcze nie, to cały czas Ty jesteś Mistrzem wiary i optymizmu ;) :*

Droga E ja tu nie widzę żadnego mistrza he he ale uczniowie to same prymusy więc mogę się tylko cieszyć że mam takich wychowanków od których też się sporo nauczyłem a jaki z tego wniosek ? że zawsze nauka działa w obie strony i w obie w Naszym przypadku pozytywnie.Zgadzasz się z tym ? :* :* :*

Dopisane 24.11.2011r. o godz. 02:32:

Miłego Dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
24 listopada 2011r. o 7:49
Witam wszystkich :* Arturze :* Wszyscy wklejają piosenki , a ja wkleję Ci jedną z pięknych pieśni Gałczyńskiego :)

Nie jesteśmy, by spożywać
urok świata, ale po to,
by go tworzyć i przetaczać
przez czasy jak skałę złotą.

Choćby i po razy tysiąc
osaczyły nas trudności,
my idziemy blaskiem bijąc
w urodę maszyn i roślin.

W poczekalni kin srebrzystych,
gdy zadymka śnieżna bredzi,
nieraz siadamy strudzeni,
strudzonych ludzi sąsiedzi.

Dnie i noce z nami biegną,
a my z nimi ku przodowi,
w trudzie tworząc piękno, piękno,
które znów służy trudowi.

Z chmury zwisa śnieg z ukosa,
twarz twoją w srebro przemienia.
Chciałbym śnieg na twoich włosach
ocalić od zapomnienia.

Trzymam mocno kciuki Arturze :* :* :*
3118
#sylvia nieaktywny
24 listopada 2011r. o 18:23
Witam wszystkich :)

arturkedzia napisał(a):
Droga Sylwio :* Uwielbiam naleśniki z serem też chętnie bym się podłączył pod to zaproszenie kiedyś bo jestem pewien że robisz pyszne, mogę ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Witaj Arturze :* :* :* oczywiście dla Ciebie zrobie naleśniczki przy najbliższej wizycie :)
3655
#Kava nieaktywny
25 listopada 2011r. o 0:26
arturkedzia napisał(a): proszę trzymajcie kciuki jeszcze za ten piątek ok ?

Artur - pewne rzeczy są oczywiste :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza