Hegemon napisał(a): Artur ,
najlepsze są kamienie, które się toczą i przy okazji dają satysfakcję.
Czółko : )
Witam Wszystkich !
Moi Drodzy lekarz u mnie wczoraj był cewnik wymienił ale nasze marzenie się nie spełniły kamień nie wyszedł wraz z wyjęciem starego cewnika. Teraz jedyna nadzieja w piątkowym USG. Kurcze a taką miałem nadzieję że dziś się gada pozbędę :) To teraz proszę trzymajcie kciuki jeszcze za ten piątek ok ?
Witaj Hegemonie ! Masz rację tak by było najlepiej ale niestety ten mój dopiero jak wyjdzie to będę miał satysfakcję bo teraz to mnie tylko męczy i wkurza.
Droga Sylwio :* Uwielbiam naleśniki z serem też chętnie bym się podłączył pod to zaproszenie kiedyś bo jestem pewien że robisz pyszne, mogę ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 24.11.2011r. o godz. 02:29:
E napisał(a): Eh, następny skromny, czyżby uczniowie przewyższali Mistrza :| jeszcze nie, to cały czas Ty jesteś Mistrzem wiary i optymizmu ;) :*
Droga E ja tu nie widzę żadnego mistrza he he ale uczniowie to same prymusy więc mogę się tylko cieszyć że mam takich wychowanków od których też się sporo nauczyłem a jaki z tego wniosek ? że zawsze nauka działa w obie strony i w obie w Naszym przypadku pozytywnie.Zgadzasz się z tym ? :* :* :*
Dopisane 24.11.2011r. o godz. 02:32:
Miłego Dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*